Alaska Terasa

O nama

U okviru Turističkog naselja Ribarsko ostrvo, smeštenom sa samoj obali Dunava, nalazi se i restoran Alaska Terasa koji je postao omiljeno mesto mnogih kako domaćih i stranih gostiju koji posećuju Novi Sad, ali i Novosađana kojima postaje već tradicija da ovde provode vreme sa porodicom ili poslovnim partnerima.

Ono što je zanimljivo jeste da su gosti iznenađeni koliko blizu gradske zone se nalazi ovaj kompleks, koji daje utisak kao da su negde duboko u prirodi, jer ima veoma mnogo zelenila i nalazi se na samoj obali Dunava.

Pored lokacije i predivnog ambijenta, poseban akcenat stavljamo na kuhinju gde tradicionalna jela spajamo sa modernim načinom pripremanja i serviranja. Na meniju restorana Alaska Terasa pored sveže rečne ribe u ponudi imamo i svežu morsku ribu, tradicionalna domaća, ali i internacionalna jela. Ponosni smo na otvorenu terasu kapaciteta do 140 mesta na samoj obali reke sa prelepim pogledom na Dunav, Sremsku Kamenicu i Frušku Goru. Odmah pored je uređeno dečije igralište za bezbrižno igranje na svežem vazduhu i otvorenom prostoru.

Svakog vikenda možete uživati u prelepoj muzici najboljih tamburaša.

Radno vreme restorana je od 7:00 h do 24:00 h.

Na meniju restorana su internacionalna, domaća, vegetarijanska i jela prilagođena verskim i dijetalnim potrebama.

Sve ovo je upotpunjeno ljubaznim osobljem i samo je jedan od razloga zašto se naši gosti uvek vraćaju u ovaj romantični ambijent na samoj obali Dunava.

Jelovnik Alaska  Terasa

Za više informacija posetite i njihovu internet prezentaciju Restoran Alaska Terasa .

Pratite ih i na društvenim mrežama: Facebook i Instagram .

Restoran: +381 21 466-979        e-mail: recepcija@ribarskoostrvo.rs