Crveni petao

O nama

Na samom rubu Limanskog parka, u poznatoj novosadskoj „Kineskoj četvrti“ smešten je jedan od najznamenitijih novosadskih pabova – „Crveni petao“.

Iako se nalazi u kvartu koji je pomalo rustičan, „Crveni petao“ je jedan od najlepših i najbolje uređenih kafića u Novom Sadu. Enterijer ovog paba je do poslednjeg detalja izuzetno kvalitetno odrađen, što u mnogome doprinosi izuzetnoj atmosferi koju možete osetiti već prilikom prve posete pabu.

Programski asortiman ovog paba je veoma raznolik i prvenstveno namenjen gostima. U ovom pabu možete provesti prijatno popodne u neobaveznom razgovoru sa dragim prijateljima uz kafu ili čaj, možete pokupiti društvo i zajedno pogledati neke od većih sportskih manifestacija (Liga šampiona, mečevi Novaka Đokovića…) ili vam se nudi mogućnost da u „Crvenom petlu“ provedete svoj večernji izlazak i uživate u različitim sadržajima u vidu raznolikih tematskih večeri (Disco night fever, Muzika 70 – ih i 80-ih godina…), nastupa mladih akustičarskih bendova ili da provedete veče slušajući „žive“ svirke eminentnih novosadskih bendova „Amajlija“, „Griva“.

Koji god da je Vaš povod za posetu, osoblje „Crvenog petla“ će dati sve od sebe kako bi vaš boravak u ovom pabu bio jedno prijatno iskustvo.

Dođite da se družimo, mi Vas srdačno očekujemo,

Vaš „Crveni petao“