Balkan Competitiveness Forum

share on:

Balkan Competitiveness Forum (BCF), održaće se od 30.9. – 1.10.2020. u Hotelu Ceptor na Fruškoj Gori, na Andrevlju, Srbija.

BCF je deo EIAT platforme (Obrazovanje i industrija napreduju zajedno, orig. Education and Industry Advancing Together) koji su zajedno podržali Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija,

Tema foruma: „The Thrill of Challenge: Balkan Monumental Trail and Joint Tourism Products” će naglasiti potrebu saradnje i zajedničkog rada ključnih aktera različitih profesionalnih profila u industriji turizma kao reagovanje na COVID-19 krizu koja je veoma pogodila industriju turizma. Svrha događaja je da se istakne značaj povezivanja spomenika brutalizma u jedinstvenu rutu, povezivanje ključnih aktera, prepoznavanje atraktivnosti regije, kreiranje zajedničkog regionalnog turističkog proizvoda, kao i kreiranje, pozicioniranje, marketing i promocija regionalne rute na osnovama spomenika brutalizma.

Konferencija je namenjena:

• ključnim akterima i zaposlenima u turizmu
• predstavnicima javnog i privatnog sektora
• predstavnicima Vlade
• akademskim stručnjacima
• nevladinom sektoru
• medijima

Šta da očekujete od BCF 2020?

Balkan Competitiveness Forum će predstaviti teme koje postepeno modeluju industriju i pokušaće da pruži odgovor gde ide industrija turizma u bliskoj budućnosti? Balkan Competitiveness Forum će predstaviti sledeće teme:

  1. Konkurentnost regiona: održivi kulturni turizam zasnovan na spomeničkom nasleđu
  2. Razvoj i upravljanje zajedničkim turističkim proizvodom
  3. Uloga društvenih medija u upravljanju i brendiranju destinacija

BCF 2020 program na dlanu – Klikni za program OVDE

Dolazak – 29. septembra, 2020.
Dolazak međunarodnih gostiju. Upoznavanje i prijem dobrodošlice u Hotelu CEPTOR na Andrevlju,
na Fruškoj Gori.

Događaj i smeštaj

Hotel CEPTOR, Andrevlje, Fruška Gora
Za učesnike je obezbeđen smeštaj na bazi punog pansiona i organizacija prevoza.

Sve informacije u vezi sa prijavama: gospođa Jelisaveta Purić, Centar za istraživanja i studije turizma, jelisaveta.puric@ctrs-balkans.org

Autor: explorenovisad.rs