Birali smo za vas savršene kombinacije za matursko veče

share on:

Kako se bliži matura u osnovnim i srednjim školama tako se brojni modni brendovi u Novom Sadu bore sve više za pažnju kupaca. Nekada je kupovina maturske haljine ili odela zahtevala da odvojite čak i nekoliko dana, obilazeći butike koji se nalaze na više lokacija u gradu, ili možda vožnju do nekog drugog grada, ali sada je sve lakše. Otvaranjem šoping centra Promenada u Novom Sadu izbor idealne kombinacije za matursko veče je znatno olakšan, a veliki broj brendova pod jednim krovom osigurava veliku konkurentnost, veći izbor i još niže cene u proseku.

Kako bi vam pomogli da izaberete najbolju kombinaciju zavirili smo u Promenadu i pogledali šta to nude neki od najvećih brendova kao što su Fashion&Friends, Mona, P….S….Fashion, Garinello i Gagliardi.

Fashion&Friends je svakako nezaobilazna lokacija za svakog maturanta pošto na jednoj lokaciji nudi stvarno neverovatan izbor modernih brendova, od onih koji su isključivo elegantni, do brendova koji vam mogu pomoći da iskažete svoj jedinstven stil i ostanete zapaženi. Od brendova bi istakli Desigual. Tema prolećne kolekcije španskog brenda je svet boja, emocija i kreativne slobode. Boja je odraz ličnosti, stava, ona predstavlja život u najčistijem obliku i može biti naš zaštitni znak. Dominantne boje ženske kolekcije ove sezone su crvena, plava, žuta i zelena. Ove sezone Desigual želi da nas opčini bojama, mirisima, prelepim mestima i ukusima koji su inspirisali nove modele. Inovacije su u vidu novog veza koji inkorporira lurex kao nezaobilazni detalj koji se provlači kroz celu kolekciju. Linija se okreće korenima Desigual brenda i ponovo uvodi ikonične modele poput logomaničnih komada i Mickey jakne u crnoj boji. Klasični dizajn je unapređen, a uvedene su i novine koje prate aktuelne trendove na tržištu.

Pored Desigual-a vredi pomenuti i nezaobilazni Scotch & Soda, brend sa znatno umerenijim bojama od Desigual-a koji nudi fenomenalne komade iz nove kolekcije. Aktuelna tema su raznovrsni printovi, vedre boje i šare inspirisane letom. Ove sezone u modi je kombinacija različitih nijansi i oblika, a inovacije se ističu kroz celu kolekciju. Modeli odišu mladalačkim duhom i autentičnim Scotch & Soda stilom.

Ostali brendovi koji svakako morate proveriti u Fashion&Friands radnji u Promenadi su Guess, Replay, Tommy Hilfiger i Liu Jo.

U slučaju da želite nastupiti krajnje moderno i samouvereno, P….S….Fashion je mesto u kome možete pronaći sebe. Odličan izbor haljina za proleće/leto je nešto što će čak i najizbirljivije pokoriti. Od jarkih boja do laganih komada koji izgledaju kao da zapravo lebde na vama P….S….Fashion ima savršenu haljinu ili kombinaciju sa pantalona za svačiji ukus.

Nama se najviše dopada nova kolekcija pod imenom „skockaj se na pruge“ koja uključuje sve, od dvodelnih kombinacija sa suknjom do modernih i smelih sakoa za najhrabrije. Naravno, cena je takođe jedan od glavnih aduta ove modne kuće, tako da haljine već možete naći u rangu između 3.000 i 6.000 dinara, što uz dodatne popuste može biti jako povoljno.

Nazaobilazna Mona se u kolekciji za proleće/leto okreče bojama neba i sunca, fokusirajući se na svetloplavu i jarko žutu. Modeli iz ženske kolekcije su lepršavi i elegantni, obogaćeni karnerima, dok je forma muške kolekcije strukirana i prati liniju tela. Ponuda je ogromna i svaki komad odeće predstavlja jedno malo remek delo koje možete prošetati i pokazati svima, ne samo jedno veče, već celog leta.

Neki od modela za devojke se posebno ističu cvetnim dizajnom koji je jako lepo inkorporiran u svaki komad odeće, ne kvareći liniju tela već podržavajući vitkost i još više pojačavajući eleganciju. Nama se najviše dopala haljina od cvetnog kepra koja se može naći za nešto preko deset hiljada dinara i elegantni model od svile sa plavom koja se preliva od tamne do nežne i svetle, oslikavajući nebo iznad nas.

Garinello je konačno jedan od brendova koji je isključivo fokusiran na muškarce. U slučaju da ste se odlučili za klasičan izgled ovo je nezaobilazna stanica za vas. Kako idu topliji dani tako je sve bitnije izabrati košulju koja savršeno leži uz telo, odiše kvalitetom i namerno pruža kontrast jakni ili sakou koji planirate da obučete. Garinello u ponudi ima jako veliki izbor košulja visokog kvaliteta i dizajnom koji ide od klasičnog do nesvakidašnjeg.

Nama su se najviše dopale košulje sa diskretnim printom koji izdaleka deluje kao klasična šara, a kada se približite pokazuje jedan mali, lični pečat osobe koja je nosi. Pored njih, u ponudi su i jednobojni modeli.

Uz savršenu košulju ovaj brend takođe u ponudi ima i veliki izbor sakoa koji se lako mogu uklopiti pošto nude slične i komplementarne nijanse. Cene u ovoj radnji se kreću oko 12.000 dinara za sakoe, dok su košulje ispod 5.000 dinara. Na pomenute cene takođe idu specijali popusti za maturante.

Na kraju moramo pomenuti i Gagliardi, brend koji nudi prikladnu garderobu za svaku priliku, inspirisanu savršenim trenutkom na obali jezera Como. Ovaj prestižni brend poseduje veliki izbor sakoa, košulja i pantalona koje izgledaju upravo onako kako i zamišljamo, kao da smo upravo došli u Novi Sad nakon odmora na pomenutom prelepom jezeru. Specijalne kombinacije i modele koji su namenjeni maturantima možete pronaći izložene u Promenadi.

Nagradni foto konkurs Šoping centra “Promenada”!

Od 15. do 25. maja, svi maturanti koji se fotografišu u odevnoj kombinaciji koju su odabrali u prodavnicama šoping centra “Promenada”, i fotografiju objave na svom Instagram profilu, učestvuju u konkursu u kom mogu da osvoje jedan od tri vredna vaučera za kupovinu u iznosu od:

 

  • 50.000 RSD
  • 30.000 RSD
  • 20.000 RSD

Uslov je da odevna kombinacija bude iz jedne od prodavnica: Fashion&Friends, Mona, P….S….Fashion, Garinello i Gagliardi, te da uz fotografiju bude postavljen hešteg #maturapromenada i #promenadans, da bude označena radnja u kojoj su pronašli autfit i da se kao lokacija odabere Promenada Novi Sad.

Više o uslovima konkursa možete pročitati OVDE.

Autor: explorenovisad.rs