Dino park od 17. aprila

share on:

 

Dino park počeće da prima posetioce 17. aprila, potvrdio je za 021 direktor “Gradskog zelenila” Aleksandar Bogdanović.

On je rekao da će svi radovi biti gotovi do 15. aprila.

Zamislili smo da otvaranje ne bude političkog karaktera, sa presecanjem vrpce i govorima, već da pozovemo decu iz novosadskih škola i vrtića, dovedemo možda neki hor ili organizujemo neku predstavu i svima obezbedimo besplatnu tu prvu posetu Dino parku“, rekao je Bogdanović i dodao da već 19. i 20. aprila imaju zakazane ekskurzije škola iz Bjeljine.

Trenutno se grade prateći objekati, ugostiteljski objekati, toaleti, blagajna, suvenirnica, muzej dinosaurusa, adrenalin park, bioskop na otvorenom, pozorišne bine i drugo.

Edukativno-zabavni park ispuniće 24. najpoznatije replike dinosaurusa iz ere mezozoika, kao i nekoliko manjih replika koje su Novosađani imali prilike da vide pre par meseci u Dunavskom parku.

Subotom i nedeljom biće organizovani dodatni programi, predstave, horovi, radionice, i sve to sa stručnim vaspitačima, pedagozima i vodičima.

Podsetimo, trenutno se očekuje odluka gradskog veća o visini cene ulaznica, ali iz “Zelenila” poručuju da one ne bi trebalo da iznose više od 250 dinara.

Izvor: www.021.rs