Gde u kupovinu?

share on:

Odlukom Vlade Republike Srbije, otvorenim tržnim centrima širom Srbije omogućen je rad. Kupovina u ovim objektima – retail parkovima, sigurnija je i bezbednija nego u šoping centrima, pre svega zahvaljujući parkingu na otvorenom, velikim radnjama u kojima je lakše držati distancu, uz obavezno poštovanje svih preventivnih mera.

U okviru kompanije BIG, širom Srbije posluje šest otvorenih centara koji su dostupni građanima – BIG FASHION Park na Karaburmi, BIG Rakovica, BIG Novi Sad (otvoreni deo centra), BIG Zrenjanin, BIG Pančevo, kao i BIG FASHION Outlet Inđija.

Građani i pored poštovanja svih preventivnih mera imaju potrebu za kupovinom ne samo hrane, lekova, suplemenata već i mnogih drugih artikala koji se nalaze u ponudi retail parkova. Zbog toga su otvoreni tržni centri odličan izbor jer predstavljaju bezbedniji način da obavite kupovinu, bez gužvi i boravka u zatvorenom prostoru„, poručili su iz menadžmenta BIG-a i istakli kvalitetnu ponudu zakupaca u ovim centrima, kao i prostrane radnje na preko 500m2.

Osim navedenih prednosti otvorenih BIG centara u Beogradu, Novom Sadu, Zrenjaninu, Pančevu i Inđiji, u njima se primenjuju i najviše mere prevencije. Svakodnevno se dezinfikuju centri, postavljeni su brojni sanitizeri i dezobarijere, pojačana je kontrola higijene u toaletima, svi zaposleni striktno poštuju mere, a na raspolaganju je i BIG higijeničar koji vodi računa o svemu navedenom.

Osim bezbednosti, u BIG otvorenim centrima ne manjka ni odlična ponuda brendova, pa tako među njima građani mogu pronaći Decathlon, Jysk, Galeriju podova, PetCentar, Reserved, H&M i mnoge druge.

Nosite maske, držite distancu i budite bezbedni u kupovini na otvorenom u BIG-u“ – savetuju predstavnici BIG centara koji su otvoreni svakog dana od 09 do 20h.

Izvor: N1 Beograd