IT inženjeri, menadžeri, da li ste u toku? Novi Sad je domaćin treće po redu konferencije BITS, na temu „IT’s business“

share on:

Kongresni centar Master okupiće u sredu 30. oktobra, od 10-17h, najeminentnije predstavnike IT industrije i top menadžere vodećih kompanija i tom prilikom predstaviti aktuelne poslovne i IT teme sa inženjerskog i menadžerskog aspekta. Konferenciju će otvoriti Pokrajinski sektretar za privredu i turizam,  g-din Ivan Đoković.

 

BITS 2019 je konferencija namenjena edukacijiumrežavanju i razmeni iskustva među akterima uključenim u bilo koju vrstu menadžmenta preduzećaposlovanjajavnog i privatnog sektoradigitalizacije, kao i svih sfera informacionih tehnologija. Inicirana je od strane novosadske IT kompanije Positive, u saradnji sa Pokrajinskim sekretarijatom za privredu i turizam, Turističkom organizacijom Novog Sada, Privrednom komorom Srbije, Unijom Poslodavaca Vojvodine, Centrom za digitalnu transformaciju, Evropskom bankom za obnovu i razvoj i brojnim drugim pokroviteljima.

Organizator konferencije i partneri subvencionišu 50% iznosa kotizacije za sve prijave putem linka

 

Cilj konferencije jeste podizanje nivoa konkurentnosti malih i srednjih preduzeća, kroz smernice za unapređenje poslovnih procesa i IT sektora i primere iz prakse – preduzeća koja su prošla kroz proces digitalne transformacije i unapredila svoje IT sisteme.

Pored navedenog, predstaviće se metode za efikasnije planiranje finansiranjapodizanje profitabilnosti kao i bezbedno poslovanje sa legalnim softverima, sprečavanje od malicioznih napada na sistem i čuvanje podataka kompanije.

 

Za sve učesnike predviđena je kafe pauza i ručak, kao i prilika za neformalno druženje i B2B sastanke.

U holu ispred konferencijske sale, biće postavljen “gaming corner” u kome će učesnici moći da se opuste i upoznaju sa novinama iz “gaming” industrije i tehnologije.

 

 

Prijave su otvorene za sve zainteresovane, a detaljnu agendu i program konferencije možete pogledati na linku

 

Autor: explorenovisad.rs