Izložba fotografija Vladimira Veličkovića povodom jubilarnog izdanja Serbia Fashion Weeka

share on:

Povodom desetog jubilarnog izdanja Serbia Fashion Weeka, 20. aprila u 18 časova u Svečanoj sali škole “Mileva Marić-Ajnštajn” u Gagarinovoj ulici broj 1 u Novom Sadu biće održana  izložba fotografija  “The best moments of Serbia Fashion Week” by: Vladimir Veličković.

Na izložbi će biti predstavljene fotografije čiji je autor Vladimir Veličković, menadžer foto departmana Serbia Fashion Weeka. Vladimir je rođen 15.07.1993. godine. Smer fotografije u srednjoj Grafičkoj školi završio je 2012. godine, a ovim poslom bavi se 9 godina. Pored modne fotografije, uspešno se bavi i koncertnom i korporativnom fotografijom.

Svojim budnim okom i objektivom Vladimir je propratio revije nekih od najznačajnijih domaćih i svetskih modnih dizajnera koji su prošli kroz Srpsku nedelju mode kao što su Eymeric Francois, Ludovic Winterstan, Erik Rosete, Dair, Bata Spasojević, Zvonko Marković, Boško Jakovljević, Mladen Milivojević Baron, Snežana Dakić, Marija Šabić i mnogi drugi. Na izložbi će biti predstavljen izbor najlepših modnih fotografija sa prethodnih izdanja Serbia Fashion Weeka.

Serbia Fashion Week biće održan od 24. do 29. aprila na pet lokacija u Novom Sadu koje će modu predstaviti na nesvakidašnji način. Spektakularno otvaranje Serbia Fashion Weeka biće održano u Dunavskom parku, alternativna moda biće prikazana u Kineskoj četvrti – u SKC Fabrici, izložba u Galeriji Matice srpske, revijalni deo u Kongresnom centru Master Novosadskog sajma, dok će zatvaranje biti održano u Srpskom narodnom pozorištu.

Otvaranje Serbia Fashion Weeka predstaviće pravu umetničku bajku. Uz učešće 150 manekena obučenih u modele dizajnera koji stižu iz 30 različitih zemalja sveta među kojima će biti najznačajniji svetski, regionalni i domaći modni kreatori, Serbia Fashion Week će pokloniti Novosađanima i svim modnim sladokuscima iz regiona i Evrope veče za pamćenje.

Dunavski park koji će biti otvoren za sve posetioce biće pretvoren u jednu od najvećih modnih pisti Evrope a specijalni efekti i scenografija, uz pratnju orkestra i solista opere Srpskog narodnog pozorišta učiniće ga čarobnim. Sinergija mode i različitih  umetnosti biće prikazana tokom specijalne izložbe u Galeriji Matice srpske, a zatvaranje Serbia Fashion Weeka predstaviće posetiocima do sada neviđen modni show na našim prostorima, svečanu dodelu nagrada i nastup trenutno najpoznatije francuske šansonijerke Laure Prechac koju će upotpuniti ekskluzivna revija ikone svetske mode, Thierry Muglera u Srpskom narodnom pozorištu 29. aprila.

Ulaznice za Serbia Fashion Week u prodaji su na prodajnim mestima GigsTixa.

Autor: explorenovisad.rs