LETNJA PRODAJNA IZLOŽBA biće postavljena u ponedeljak 20. jula u Malom likovnom salonu Kulturnog centra Novog Sada

share on:

LETNJA PRODAJNA IZLOŽBA biće postavljena u ponedeljak 20. jula u Malom likovnom salonu Kulturnog centra Novog Sada. Izložbu možete pogledati do 21. avgusta.

S obzirom na trenutnu epidemiološku situaciju, otvaranja izložbi u galeriji se ne održavaju, a Mali likovni salon nastavlja sa radom uz striktno poštovanje svih preporučenih mera opreza. U galeriju je dozvoljen ulazak samo sa maskom i ne više od dve osobe istovremeno.

Umetnici u svojim ateljeima takođe nastavljaju sa radom, čak mnogo intenzivnije nego pre, a ove izložbe su prilika da njihova dela vidimo. Kako neposredan kontakt sa publikom sada nije moguć ili je veoma otežan, a povratne reakcije, mišljenja i utisci ne stižu do autora, MLS vas poziva da učestvujete u stvaranju virtuelne publike galerije u realnom prostoru. Tokom narednih mesec dana, od 20. jula do 21. avgusta 2020. godine na Letnjoj prodajnoj izložbi u Malom likovnom salonu možete pogledati radove, obradovati sebe i umetnike kupovinom umetničkih dela, i pritom napraviti selfi sa svojim omiljenim delom sa izložbe i postaviti ga u komentarima na Fejsbuk stranici @mali_likovni_salon. Na taj način možemo, barem virtuelno, zajedno da napravimo „gužvu“ na izložbi i time podržimo rad novosadskih autora.

U izložbenom delu galerije pronaći ćete dela sledećih autora: DANIJEL BABIĆ, IVANA BJELICA, JASNA GULAN RUŽIĆ, SIMA GUCUNSKI, DRAGAN JANKOV, BOJAN KIRIDŽIĆ, DRAGANA KOJIĆ, LAZAR MARKOVIĆ, MONIKA SIGETI, a na stalnoj prodajnoj izložbi radove još pedesetak autora, kao i većinu književnih izdanja KCNS od 2009. godine do danas.

Autor: explorenovisad.rs