Novosadski festival zanatskog piva

share on:

Drage pivopije, došlo je vreme za četvrti Novosadski festival zanatskog piva koji će se održati u SKCNS Fabrici i Quarteru, 23. i 24. Juna!

Pored sjajnih pivara iz Srbije i regiona, spremite se za nove premijere, žive svirke, food corner, korisna predavanja i mnoštvo iznenađenja koja uvodimo po prvi put.

Za dva dana moći ćete da probate desetine različitih zanatskih piva svih mogućih stilova (IPA, Stout, Pale Ale, Weizen, Porter, Pilsner…), ali i da glasate za svoje favorite.

Pored vaših glasova, pivsku ponudu će ocenjivati i stručni žiri, tako da ćemo za vreme Festivala zajedno izabrati i proglasiti najbolje pivo!

Pored predavanja o kućnom pivarstvu od ove godine biće organizovana i  besplatna degustacija ovih divnih piva napravljenih s ljubavlju u kućnim uslovima.

Ulaznice možete da kupite preko Gigstix prodajnih mesta, ali je važno napomenuti da je broj karata ograničen i da će se u pretprodaji prodavati za 300 dinara po danu festivala, odnosno po ceni od 500 dinara za oba dana!

U ovu cenu uračunata je staklena čaša sa logom festivala kojom možete probati veliki broj piva i to u količinama od 0.2, 0.33 i 0.5l.

Na samom Festivalu plaćanje piva vrši isključivo uz pomoć festivalskog novca koji se može kupiti na samom ulazu.

Autor: explorenovisad.rs