Počeo regionalni Sajam omladinskog turizma “OPENS Youth Fair”

share on:

Sedmi “OPENS Youth Fair”, pod sloganom “Letnja avantura startuje s više uzbuđenja”, počeo je večeras.

Na Trgu slobode su izloženi štandovi gde se promoviše turistička ponuda, a tokom dve sajamske večeri nastupaće brojni plesni klubovi i biće predstavljeni adrenalinski sportovi. Kultura i umetnost biće promovisane putem radionica, a veče će biti upotpunjeno degustacijom i demonstracijom pravljenja bezalkoholnih koktela. Noćni bazar, upotpuniće sadržaj Sajma i ove godine, a muzički džez program “World jazz orchestra” biće predstavljen u Katoličkoj porti.

Omladinski sajam turizma trajaće od 10. do 11. jula, od 18 sati do jedan sat iza ponoći, u centru Novog Sada, na tri lokacije u starom jezgru grada, tačnije na Trgu slobode, u Katoličkoj porti i u OPENS kancelariji u Laze Telečkog br. 2. Ta kancelarija će u vreme trajanja Sajma biti otvorena od 18 do 21 sat, za sve koji žele da je obiđu i da se zabave. Program manifestacije je dostupan OVDE.

Organizatori manifestacije, pod pokroviteljstvom Grada Novog Sada su Turistička organizacija Novog Sada, “EXIT” tim i OPENS, uz podršku Fondacije “Novi Sad 2021”, kao i prijatelja manifestacije Fortuns, Muzičke omladine Novog Sada, Strada, Barmens i P.K. “Adrenalin”.

Autor: explorenovisad.rs