Počeo Sajam zimnice

share on:

U centralnom holu Spensa otvoren je Sedmi sajam zimnice, zdrave hrane i zanatskih proizvoda. Posetioci će biti u prilici da probaju prirodnu kozmetiku, kao i da kupe ručno pravljen nakit, garderobu i ostale zanatske proizvode.

Bogat program odvijaće se narednih dana na Spensu. Na pedesetak prodajnih tezgi, posetiocima će biti ponuđeni različiti proizvodi: zimnica, med, čajevi, narodne rukotvorine, vino, eko proizvodi-zdrava hrana i prirodna kozmetika.

Teglu pekmeza možete kupiti po ceni od 200 do 400 dinara, za ajvar je potrebno izdvojiti oko 500 dinara, dok je tegla meda 800 dinara.

Na ovogodišnjem novembarskom Spensovom sajmu zimnice, sem uobičajenih proizvoda, možete pronaći i ručno pravljen nakit, kape, šešire, kao i neke neobične slatkiše, poput proizvoda od marcipana.

Sajam je otvoren za posetioce svakog dana od 8 do 21 sat. Pored bogate ponude na tezgama, posetioci će svakodnevno od 18 sati, moći da uživaju u muzičko-zabavnom programu.

Sajam će biti otvoren do 11. novembra, a izlagači dolaze iz svih delova Srbije.

Izvor: rtv.rs