Početak radne nedelje uz Winter Fest

share on:

Drugog vikenda „Novosadskog Winter Festa“ sunčano i toplo zimsko vreme nas je poslužilo i uz sjajan program na „raspevanoj jelki“ i centralnoj bini, na Trgu slobode je bila prava praznična atmosfera.

Sinoć smo na Singing Christmas Tree slušali hor „Hohlomuški“, zatim na bini bend „Negde između“, a ispred Delta radija DJ duo Vantiz.

Večeras od 18h na Singing Christmas Tree nastupa hor Prosvetnih radnika iz Novog Sada, a gošća “raspevane jelke” biće glumica Jovana Stipić. Jedinstvena konstrukcija na kojoj svakog dana nastupaju dečiji horovi realizovana je uz podršku Vojvođanske banke i Next soka – Bući Bući.

Od 20h na centralnoj bini nastupaju „Vanja i Saša“, a nakon njih slušamo DJ-a XLX.

Fijakerom se od danas, pa do vikenda, možete provozati od 17h. Cena karte je 200 dinara, za decu mlađu od 12 godina besplatno, i možete je kupiti u velikoj kolibi kod Katedrale. Od svake kupljenje karte 50 dinara biće odvojeno za kupovinu novogodišnjih paketića koje ćemo donirati socijalno ugroženoj deci.

Od danas u kućici koju smo ustupili dečijim ustanovama, možete kupiti rukotvorine koje su pravila deca iz Dečijeg sela iz Sremske Kamenice.

Na panoima kod Miletićevog spomenika možete pogledati izložbu fotografa Color Press Grupe, Mladena Sekulića, kao i najznačajnija dela iz Galerije Matice srpske, Spomen-zbirke Pavla Beljanskog i Muzeja savremene umetnosti Vojvodine.

Zvanični hašteg manifestacije je #NSWinterFest koji možete da koristite na društvenim mrežama i podelite sa nama svoje fotografije.