Prvi rođendan TC Promenade donosi poklone za najsrećnije posetioce u narednih mesec dana

share on:

U poslednjih godinu dana ništa nije promenilo živote mnogih Novosađana koliko otvaranje šoping centra Promenada i brojna nova dešavanja koja su se odigrala u ovom modernom centru. Od samog početka zamišljena kao lokacija koja ne brine samo o ponudi brendova, Promenada je i dokazala kako jedan šoping centar može biti integrisan ne samo u modna, već i sportska, kulturna i mnoga druga dešavanja u jednom gradu.

 

Kako se bliži prvi rođendan tržnog centra Promenade, za sve posetioce ovog šoping centra organizovana je nagradna igra koja traje od 17. oktobra do 14. novembra. Učestvovanjem u nagradnoj igri posetioci imaju  mogućnost da osvoje jedno od 3 putovanja za dve osobe na destinaciju po izboru, šoping kartice u iznosu od 30.000, 50.000 ili 70.000 dinara, ili jednu od mnogih nedeljnih i dnevnih nagrada. Detaljna pravila nagradne igre pročitajte na ovom linku.

Ukoliko pogledamo poslednjih godinu dana, nagradna igra nije jedina nagrada za sve one koji su redovni posetioci Promenade. Prisetimo se programa Zmajevih dečjih igara, zagrevanja za EXIT na velikoj terasi, brojnim ulaznicama koje su podeljene posetiocima, fenomenalnoj saradnji sa Crvenim krstom Vojvodine na Empty Shop projektu gde je prikupljeno preko šest tona garderobe, basket turnirima, i mnogim drugim događajima. Kada se prisetimo svega, možemo reći da se u Promenadi gotovo svake nedelje nešto dešavalo ili iščekivalo.

A prošle nedelje, Promenada je i zvanično postala deo Serbia Fashion Week-a, najprestižnijeg modnog događaja u zemlji. Za fenomenalnu atmosferu na terasi se pobrinula Aleksandra Radović, naša poznata pop pevačica,  dok je preko 80 manekena prodefilovalo u kolekcijama brendova kao što su …S…Fashion, Mohito, Beosport, Gagliardi, Under Armour, Barbolini, XYZ Fashion Store, Fashion&Friends, Calvin Klein i Diesel. U prvim redovima smo mogli videti Bojana Perića, Draganiu Mićalović, Aleksandra Radojičića, Viktora Savića, Dunju Jovanić i modnu stilistkinju Kristinu Bekvalac, koja je ostavila svoj trag na prvoj reviji modnih brendova u saradnji sa Diesel-om.

Ako je ovo samo početak, kao što mnogima jeste prva godina, jedva čekamo sledeću godinu i sve ono što nam Promenada priprema.

 

Autor: explorenovisad.rs