Prvi trejler za „Blejd raner 2049“ je tu i izgleda impresivno

share on:

Obožavaoci naučnofantastičnog klasika „Blejd raner“ iz 1982. godine, kojim se Ridli Skot velikim slovima upisao u istoriju kinematografije, sada su konačno dobili priliku da pogledaju dugoočekivani trejler za nastavak kultnog ostvarenja „Blejd raner 2049“.

Da je nastavak u dobrim rukama govori činjenica da je režija poverena Denisu Vilnevu (Dolazak, Zgarišta), koji je još ranije rekao da je na njega ogroman uticaj imalo Skotovo ostvarenje iz 1982. godine.

U nastavku se ponovo pojavljuje Harison Ford kao vremešniji Rik Dekard, a glavna uloga poverena je Rajanu Goslingu u ulozi agenta K.

Radnja filma smeštena je trideset i dve godine nakon događaja iz prvog dela, a agent K otkriva dugo zakopanu tajnu, koja će uzdrmati postojeći poredak. Zbog slučajnog otkrića krenuće u potragu za Rikom Dekardom, bivšim blejd ranerom, koji je nestao pre više od tri decenije.

Još jedna dobra stvar jeste da je scenario napisao Hempton Finčer, koji je adaptirao roman Sanjaju li androidi električne ovce od Filipa K. Dika za prvi deo Blejd Ranera, i Majkl Grin (Logan i Osmi putnik: Kovenant).

Osim Harisona Forda i Rajana Goslinga, u filmu će se pojaviti i Džered Leto, Mekenzi Dejvis, Robin Rajt, Ana de Armas i Dejv Bautista.

Ovaj fantastičan film možete pogledati od 5.oktobra u Areni Cineplex.

Autor: explorenovisad.rs