SUPER SUBOTA U ARENI CINEPLEX 22. MAJA Svi filmovi po ceni od 150 dinara!

share on:

U subotu, 22. maja Arena Cineplex poklanja svojim posetiocima Super subotu kada će cena ulaznica za svaki od filmova sa repertoara iznositi samo 150 dinara. Super bioskopski dan postao je tradicionalno omiljena akcija fanova Arene Cineplex koju centralni novosadski multipleks organizuje nekoliko puta godišnje. Karte su u prodaji.

Kako bi bioskopski doživljaj bio potpun, Arena Cineplex će obezbediti filmofilima i specijalnu SUPER COMBO ponudu koja obuhvata srednje kokice i točeni sok 0,25 po ceni od 200 dinara.

Filmovi koji će biti prikazani tokom ovog super bioskopskog dana su neki od najaktuelnijih naslova kako za najmlađe, tako i za starije. Na repertoaru će se 22. maja naći Lihvar, Žena koja obećava, Superdeep, Veliki povratnici, Do kraja, DNK, Tom i Džeri, Duša, Raja i poslednji zmaj, Trolovi i mnogi drugi.

Zbog velikog interesovanja, karte nije moguće rezervisati nego će biti omogućena isključivo fizička prodaja na blagajnama Arene Cineplex.

Super subota će biti organizovana uz poštovanje svih mera Vlade Republike Srbije i Kriznog štaba za suzbijanje zarazne bolesti Covid-19. Bioskop Arena Cineplex kao prioritet ističe zdravlje i bezbednost publike i zaposlenih u bioskopu.

Karte su u prodaji. Požurite na blagajne Arene Cineplex.

Autor: explorenovisad.rs