Tribina „Kako unovčiti influens?“

share on:

Tribina „Kako unovčiti influens?“ biće održana u četvrtak, 19. septembra u 18 časova u klubu „Tribina mladih“ Kulturnog centra Novog Sada. Na tribini će o ovoj temi govoriti Željko Injac – internet novinar i Predrag Filipović – inženjer.

Influens, odnosno uticaj na internetu je pojam koji je uzeo maha tek u proteklih nekoliko godina. Danas, u vreme dominacije društvenih mreža influenseri, odnosno ljudi od uticaja na internetu, praktično imaju moć poznatih ličnosti da menjaju javno mnjenje i svest javnosti. Jedino što se razlikuje je obim njihovog uticaja. To im daje i izvesne beneficije, pogotovo kad su u pitanju reklame i razna sponzorstva, stoga i naplata usluge reklamiranja nekog proizvoda, usluge, ili brenda. Posetite ovu tribinu da prodiskutujemo o tome koliko je zaista jednostavno postati influenser i kako svoj uticaj na internetu pretvoriti u novac.

Autor: explorenovisad.rs


Parse error: syntax error, unexpected '.', expecting '&' or variable (T_VARIABLE) in /home/exploren/public_html/wp-content/plugins/ad-inserter/includes/agent/Agent.php on line 357