Vreme je da se zaljubiš u sebe

share on:

U okviru ciklusa predavanja: „Ja, prvo lice množine”, u sredu 14. februara sa početkom u 18 časova, u Klubu „Tribina mladih“ biće održano predavanje prof. dr Nikole Čanka – doktora Nika, pod nazivom „Vreme je da se zaljubiš (u sebe)“.

Za većinu ljudi, život je postao jedan veliki rijaliti. Voajerišemo i bavimo se tuđim životima, trpajući nos u tuđe novčanike, krevete, opredeljenja, stavove… i sve ostalo. Sve to je, u osnovi, bežanje od samog sebe i izraz nespremnosti da se pogledamo u ogledalu sopstvene savesti, jer se bojimo da ćemo videti nešto što ne želimo.

“Dan zaljubljenih” je povod da se pozabavite sobom i fokusirate na ono što jeste i sve ono što želite da budete. Uz doktor Nikovo predavanje, moći ćete da to učinite motivisanije i efikasnije, te da bolje trasirate svoju budućnost i učinite svoj život smislenijim, ispunjenijim, uspešnijim i srećnijim.

Neka vam i ovo predavanje pomogne da postanete i zauvek ostanete “najbolja verzija sebe”, imajući na umu da ko ne valja sebi, ne može valjati ni drugome!

Autor: explorenovisad.rs