Zakoračite u egzotični svet divljih životinja u šoping centru Promenada

share on:

Da li ste se ikada pitali kako izgleda šetati se pored velikog afričkog slona, koliko je zapravo veliki nosorog ili kako bi bilo da se nađete tik pored polarnog medveda? Na drugom spratu šoping centra Promenada možete iskusiti upravo to zahvaljujući instalaciji koja vam omogućava da na džinovskom ekranu uđete u magični svet egzotičnih životinja.

Zahvaljujući tehnologiji koja kombinuje stvarni svet i neverovatno realistične i detaljne animacije pomenutih divljih životinja sve to možete iskusiti upravo u Novom Sadu. Ova instalacija je savršena prilika da povedete najmlađe i probudite njihovu maštu i radoznalost kada su u pitanju neke od najzanimljivijih životinjskih vrsta na svetu.

Zahvaljujući partnerstvu sa National Geographic-om posetioci imaju mogućnost da upoznaju raznovrstan spektar životinja i raznovrsnih mesta poput Afrike i Arktika, dok životinje šetaju, jedu travu, piju vodu i komuniciraju sa okolinom oko sebe.

Pored raznovrsnih životinja Afrike i Arktika, posetioci imaju priliku da iskuse i Aziju, kontinent koji je dom najraznovrsnijim vrstama divljih životinja na planeti. Svratite i osetite  kako je to družiti se sa pandama, azijskim slonovima, komodo zmajem i orangutanom.

Izložba će trajati do 29. septembra.

Autor: explorenovisad.rs