Zanatsko obrazovni centar „Adžija“ – vaš partner do posla

share on:

Obrazovanjem do bržeg zaposlenja

Čovek se uči dok je živ, kako kroz razna iskustva koja mu život nosi, tako i kroz edukaciju u školi, na fakultetu, ili na raznovrsnim kursevima. Neformalno obrazovanje je često idealan put do sticanja višeg stepena znanja, prekvalifikacije, dokvalifikacije ili sticanja potpuno novih znanja u oblasti zanata, doživotnog učenja, stranih jezika, primenjene umetnosti i informatičkih tehnologija. Ukoliko ste se i vi dvoumili da li da krenete putem neformalnog obrazovanja, Zanatsko obrazovni centar „Adžija“ će rešiti sve vaše nedoumice, jer je to pravo mesto na kome ćete zaista mnogo toga naučiti.

Zašto je Zanatsko obrazovni centar „Adžija“ pravo mesto za vas

Prvi i najvažniji razlog zbog koga treba da izaberete obrazovni centar „Adžija“ za svoje dalje usavršavanje jeste činjenica da su njihovi sertifikati priznati kako u Srbiji tako i u inostranstvu. Centar „Adžija“ je jedina kuća koja se bavi ovom delatnošću u Srbiji koja je sertifikovana DIN EN ISO 9001:2015 od strane najjače svetske sertifikacione kuće TÜV NORD iz Esena u Nemačkoj. Poslovni prostor od 160  u centru Novog Sada, na Bulevaru Mihajla Pupina 6, parking i dobre autobuske veze omogućiće vam brz i lak dolazak do obrazovnog centra. Obrazovni centar „Adžija“ takođe pruža teorijsku obuku kao i praktičnu obuku u renomiranim preduzećima u Novom Sadu i okolini, što vam dalje daje mogućnost stupanja u kontakt sa potencijalnim poslodavcima i stvaranje prilike za posao.

Kvalifikovani i vrlo iskusni predavači u nastavi dokaz su da ovaj centar nudi samo najbolje svim svojim polaznicima. Fleksibilnost, ljubaznost i odgovornost samo su neke od osobina koje krase sve predavače obrazovnog centra „Adžija“, a postoji i mogućnost organizovanja nastave za grupe i u Vašem mestu ukoliko niste u prilici da dođete u Novi Sad. Dostupno vam je i besplatno savetovanje u bilo kom trenutku.

Programski sadržaji obrazovnog centra

Zanatsko obrazovni centar „Adžija“ razvio je programske sadržaje u šest celina, tako da ukoliko želite da unapredite svoje informatičke veštine, obogatite svoje znanje iz oblasti ekonomije, ili možda želite da se oprobate u oblasti medija, centar za permanentno obrazovanje obrazovnog centra „Adžija“ organizuje kurseve iz oblasti informatike, web dizajn, knjigovodstva, poslovno-administrativnih programa, daktilografije, poslovnog sekretara, škole medija, carinika-špeditera, provera klase i sl.

http://www.adzija.com/permanentno-obrazovanje/

Centar za strane jezike organizuje kurseve stranih jezika (engleski, nemački, ruski, francuski, italijanski, grčki,…) različitih nivoa (početni, srednji 1, srednji 2, viši, konverzacijski i specijalistički) koji su prilagođeni starosnoj dobi polaznika. Samim tim, na ove kurseve mogu da se prijave i osobe koje nikada nisu bile u kontaktu sa nekim od stranih jezika, ako i oni koji poseduju osnovno ili malo naprednije znanje, ali ipak žele da ga unaprede.

http://www.adzija.com/strani-jezici/

Centar za osposobljavanje i stručno usavršavanje odličan je za sve one koji žele da pohađaju kurseve za zanate različitih struka (mašinska struka, rukovaoci uređajima i mašinama, građevinska i drvoprerađivačka struka, auto i elektro struka, mehaničar, serviseri, ugostiteljska i prehrambena delatnost, uslužne delatnosti). Postanite električar, zavarivač, serviser bele tehnike, serviser računara, armirač, vodoinstalater, kranista, viljuškarista, bravar, rukovalac parnim kotlovima, keramičar, moler, tesar, stolar, kuvar, pekar, poslastičar, pica majstor, barmen, mesar, krojač, šivač, trgovac,  negovatelj starih i bolesnih osoba, gerontodomaćica… Mnogo je mogućnosti!  Izaberite sami!

http://www.adzija.com/zanatski-kursevi/

Ukoliko želite da otvorite svoj salon lepote, ali vam nedostaje znanja i veština u ovoj oblasti, centar za negu lepote je pravi izbor za vas, jer ćete ovde imati priliku da upišete kurs za muško ženskog frizera, kozmetičara, masera, manikir sa nadogradnjom noktiju, pedikir, šminker…

http://www.adzija.com/nega-lepote/

Centar za kulturu i umetnost organizuje tečajeve muzike, plesa, glume,  dekupaža, crtanja i slikanja… pa tako svako ko svoje slobodno vreme želi da provede plešući, pevajući ili slikajući može da nađe svoje mesto pod suncem upravo u obrazovnom centru „Adžija“. Najmladji svoje slobodno vreme ulepšavaju na radionicama za decu: kuvarskim, frizerskim, šminkerskim, stranim jezicima, informatike, origamija…

https://adzija.com/hobi-kursevi/

Obrazovni centar nije zaboravio ni na najstarije učenike, pa tako Univerzitet za treće doba pruža mogućnost penzionerima da prisustvuju obrazovnim i umetničkim programima namenjenim za njihovo doba.

https://adzija.com/trece-doba/

Praktičnu obuku polaznici obavljaju u kabinetima Centra ili renomiranim preduzećima sa kojima Zanatsko obrazovni centar „Adžija“ ima dogovorenu saradnju.Tom prilikom se vrši povezivanje polaznika sa preduzećima kojima su potrebni radnici, i u velikom procentu dolazi do zapošljavanja.

Zanatsko obrazovni centar „Adžija“ pruža priliku poslodavcima da na lakši način odgovore svojim zakonskim obavezama zapošljavanja kvalifikovane radne snage i nudi mogućnost prekvalifikacije i dokvalifikacije onih radnika koji nemaju odgovarajuću kvalifikaciju, i mogućnost provere znanja za zaposlene koji duže od jedne godine obavljaju posao u određenoj struci. Polaznici naklonjeni samostalnom radu i preduzetnišvu mogu otvoriti sopstvene servise i radnje i obavljati svoju delatnost bez ikakvih zakonskih smetnji.

“Transformacijom privrede došlo je do velikih promena na tržištu rada koje postojeći obrazovni sistem nažalost ne prati.  Prvi korak do posla  jeste da odlučite čime želite da se bavite, a prekvalifikaciju za to zanimanje prepustite nama. Upućivanjem polaznika na praksu kod poslodavaca, dajemo vam mogućnost da posao dobijete i pre samog završetka obuke, ali i da steknete radno iskustvo koje će vam biti od značaja, ukoliko se odlučite da potražite drugog poslodavca.

S obzirom da naša kuća, jedina u Srbiji, poseduje nemački sertifikat TÜV Nord EN ISO 9001:2015, najjače sertifikacione kuće u Evropi, najveći broj naših polaznika se odlučuje da stečeno znanje unovči u inostranstvu. Osim Nemačke i Austrije, diplome su priznate u svim zemljama EU, ali i Kanadi, Rusiji i Kini. Naši negovatelji, kuvari, konobari, zavarivači, kranisti, maseri, električari i mnogi drugi rade širom sveta.” kažu u Obrazovnom centru Adžija.

Upišite se i vi

U Centru „Adžija“ počela je nova školska godina, tako da je sada idealna prilika da se upišete i dobijete diplomu sa kojom ćete moći mnogo više da napredujete u svojoj karijeri. Ne propustite priliku da steknete posebna znanja i zanatske veštine koje će vam omogućiti više poslovnih kontakata i svakako bolje poslovne ponude.

Autor: explorenovisad.rs

Reklamni tekst