Zatvaranje festivala uz muzički performans „Frajli“ na Štrandu

share on:

Pre toga, vikend na Štrandu uz bogat program za sve generacije!

Tokom celog vikenda koji je pred nama, najmlađi će moći da uživaju u zanimljivom sadržaju na platou ispod Mosta slobode.

Već sutra, u petak 24. avgusta, u saradnji sa MUP-om Republike Srbije, policijskom upravom Novi Sad, održaće se performans novosadske policije i druženje sa najmlađima.

Na Štrand Summer Festu će biti patrolno vozilo Interventne jedinice sa dva policajca, saobraćajni policajac na motoru, policajac iz biciklističke patrole, vodič sa službenim psom, i čamac sa posadom, koji će mališanim pokušati da dočaraju šta je njihov posao i zašto su oni tu.

To nije sve!

Nakon policijskog performansa i zaboravljenih dečijih igara, sutra je za muzički ugođaj zadužen je bend “Odliv Mozgova”.

Bogat sadržaj spreman je i za nedelju.

Pored obeležavanja „Eko nedelje“, najmlađi će uživati u pravljenju dvoraca u pesku, a oni malo stariji u tradicionalnom zumba treningu sa Mimom.

Nakon gore navedenog sadržaja, sledi još jedan  “Dog Show”, za sve ljubitelje životinja.

Prijave pasa vršiće se na licu mesta sa početkom u 19.00, a program počinje u 19.30.

Već u utorak  zvanično se  zatvara festival uz svirku za koju će biti zadužene “Frajle” od 20 časova.

Autor: explorenovisad.rs


Parse error: syntax error, unexpected '.', expecting '&' or variable (T_VARIABLE) in /home/exploren/public_html/wp-content/plugins/ad-inserter/includes/agent/Agent.php on line 357