Hotel Centar ****

Hotel Centar **** garni , Novi Sad

Hotel Centar smešten je u strogom centru Novog Sada, nadomak centralne pešačke zone i većine gradskih znamenitosti. Prijatna atmosfera, ljubazno osoblje,  veliki udobni kreveti, brz internet i usluga na vrhunskom nivou garantuju uživanje u hotelu Centar. Hotel Centar je najbolje ocenjen hotel u Novom Sadu, ukažite nam poverenje i uverite se u kvalitet naših usluga.

Hotel raspolaže sa: 3 jednokrevetne sobe, 5 dvokrevetnih soba, 40 soba sa francuskim ležajem, 2 deluks sobe sa francuskim ležajem i 1 dvokrevetna soba za lica sa invaliditetom.

Prateći vrhunske standarde, sobe su opremljene sa svim potrebnim sadržajima. Sve naše smeštajne jedinice poseduju luksuzni nameštaj, tehničku opremu visokog kvaliteta i detalje prefinjenog stila, a svim našim gostima je na raspolaganju i besplatan Wi Fi internet.

U ponudi hotela Centar nalaze se 3 studio stana i 1 apartman stan kategorisani sa 3*. Smešteni su u stambenoj zgradi koja je u vlasništvu hotela, svega nekoliko metara od hotela, u ulici Pap Pavla na broju 8.

Za bezbednost vašeg automobila na raspolaganju Vam je podzemna garaža  sa 15 parking mesta, koja je 24 časa pod video nadzorom, potrebno je samo da unapred rezervišete svoje mesto.

Kongresi i seminari

Ako želite da organizujete kongres, prezentaciju, poslovne sastanke, tim bilding ili neki drugi oblik korporativnog druženja, hotel Centar je pravi izbor za poslovne goste. Sala je opremljena savremenom tehničkom opremom, a stručna podrška našeg tima biće Vam na raspolaganju u realizaciji svakog segmenta vašeg projekta.

Za više informacije posetite i njihovu internet prezentaciju Hotel Centar

Pratite ih i na društvenim mrežama: Facebook , Instagram , Twitter .

Recepcija: + 381 (0) 214776333   Fax: + 381 (0) 214776322 E-mail: recepcija@hotel-centar.rs