Bolero torte – neodoljivi ukusi za vaše specijalne trenutke

share on:

Torta je neizostavni deo svake dobre proslave. Ma torta je kraljica svake proslave, složićete se sa nama. Međutim nije uvek lako napraviti istu, a jos teže je odlučiti se odakle je naručiti.

 

U našem gradu danas postoji mnoštvo specijalizovanih radionica kod kojih možete naručiti tortu za svoju proslavu ali svako ko je bio u ovoj situaciji priznaće da to i nije bas lako. Naime, mnogo je radionica ali je malo onih pravih domaćih ukusa i kremastih tekstura kakve u nama izazivaju suštinski osećaj zadovoljstva.

https://www.instagram.com/p/B3U5LQcI-Dt/

Koliko smo samo puta svi doživeli razočaranje sa kupovnom tortom ili sa takozvanim „margarinušama“ koje smo debelo platili. E sada je tome konačno došao kraj i to zahvaljujući Bolero tortama iz Novog Sada.

Dugogodišnjim posvećenim radom uvek se negovao beskompromisan odnos ka kvalitetu proizvoda. Poštovanjem recepata sa tradicijom i priznanjima, preko odabira najboljeg što priroda nudi, Bolero torte su stekle dragoceno poverenje sladokusaca.

Pažljivo osluškujući potrebu svojih potrošača, da u savremenom svetu instant proizvodnje ne odustanu od neodoljivih ukusa pravih domaćih proizvoda, Bolero torte su postale broj jedan u regionu.

Kako se u ovoj radionici uz odabir najkvalitetnijih namirnica i tradicionalnih recepata iz porodične riznice stvaraju jedinstvene torte vrhunskog kvaliteta predlažemo vam da nam kao i uvek , dragi naši čitaoci, verujete na reč i uverite se u to koliko su ove torte kremaste, slasne i bogate. Njihov fenomenalni dizajn možete pogledati na već poznatim Instagram i Facebook stranicama i uveriti se u to koliko kreativnosti poseduje ova fenomenalna radionica.

 

 

Autor: explorenovisad.rs