Club caffe Karma – mesto dobrog ukusa, kvalitetne kafe i odličnog raspoloženja

share on:

Caffe Club Karma jedan je od najsimpatičnijih kafea u gradu. Ljubazno i profesionalno osoblje kao i  prijatan ambijent samo su deo sjajne priče, koju piše Karma. U atmosferi ovog sjajnog kafe uživaćete bez sumnje.

 

S obzirom da je smešten u samom centru Novog Sada na adresi Bulevar oslobođenja 62, ovaj atraktivni novosadski kafić predstavlja idealno mesto za turiste koji žele da predahnu od iscrpljujućeg razgledanja grada, ali i za sve Novosađane koji žele da uživaju u izvrsnoj kafi, fantastičnim kolačima i raznovrsnom izboru domaćih i stranih pića.

Pored bara, za sve sladokusce tu je raznovrstan izbor kolača. U Karmi možete uživati u piću i desertima u bilo koje doba dana, pa tako možete svoj užurbani radni dan početi vrhunskom kafom uz neku od vaših omiljeni poslastica. Ako ste ipak više raspoloženi za neko piće uz čašicu razgovora, Karma je tu da vam ponudi širok spektar koktela, crnih i belih vina, žestine ali i bezalkoholnih pića. Samim tim, možete bez problema povesti i vaše najmlađe članove porodice, kako biste svi zajedno uživali u sjajnom ambijentu i još boljoj usluzi ovog simpatičnog novosadskog caffe kluba.

 

Caffe Karma takođe nudi i kafu za poneti, pa tako ukoliko nemate vremena da sednete i predahnete, možete uživati u najboljoj kafi u gradu čak i dok ste u pokretu.

 

Nemojte dozvoliti da Vas stigne Karma, dodjite vi u nju!

 

Autor: explorenovisad.rs