Dobrodošli na salaš u srcu grada!

share on:

Žar Mance u Kisačkoj 6 za vas na ćumuru spremamo tradicionalna srpska jela i originalne specijalitete iskusnih majstora svog zanata. Mališane dočekujemo u bajkovitom dečjem kutku i igraonici, a ušuškani ambijent letnje i zimske bašte idealan je za trenutke koje želite da podelite s većim brojem prijatelja.

Kada ste zauzeti ili vam se jednostavno ne izlazi iz kuće, pozovite nas na +381628394643 i naručite bilo šta iz menija Žar ManceKisačka 6 preko naseg websajta online. Naša brza i pouzdana Roštilj Dostava Novi Sad na raspolaganju vam je svakog dana od 8.00 do 22.00.

Samo, neće vam biti lako da izaberete između više od 15 vrsta mesa – rolovano, punjeno, ćevapi, kobasice, piletina, svinjetina, slanina… pogotovo jer jedini pružamo mogućnost da sami kreirate svoj idealan kilogram!

Sem što pažljivo čuvamo gastronomsko nasleđe, uspešno vladamo i savremenim trendovima. Žar Mance – Kisačka 6 nudi širok izbor inovativnih keteringa za venčanja, rođendane, poslovne sastanke, porodične i korporativne zabave. Pronađite svoje omiljene zalogaje ili ih osmislimo zajedno u skladu s vašim ukusom i potrebama.

Da ne zaboravimo, u današnje vreme možda i najvažnije, pristupačne cene doprinose da ugođaj koji vam obećavamo bude potpun.

Otkrijte našu priču, proverite zašto se dobar glas daleko čuje!

Žar Mance – Kisačka 6
21000 Novi Sad
+38162-839-46-43
+38121-641-54-91
zarmancens@gmail.com

Početna

 

 

PR TEKST