Preko 200 modela torti i sitnih kolača na jednom mestu u Novom Sadu

share on:

U današnje vreme sve je manje vremena za pripremu kolača i torti u kućnoj varijanti.Srećom Novi Sad ima bogatu tradiciju u spremanju poslastica  i raznovrsnu ponudu kad su u pitanju radionice za izradu kolača i torti.

Jedan od interesantnih koncepata je naručivanje online i dostava torti na kućnu adresu.

Pretstavljamo Vam malu porodičnu firmu sa tradicijom od 2005te godine koja je prepoznala moderne trendove i bazirana je na internet prodaju poslastica u Novom Sadu i okolini.Na sajtu www.prodajakolaca.rs pretstavljeno je preko 200 modela torti i sitnih kolača koji su samo na klik od Vas.

Mladenačke torte, svadbene i rodjendanske torte kao i sitni kolači pravljeni od najfinijih sastojaka , bez suvišne hemije i po proverenim receptima u rukama veštih majstora postaju remek dela.Ponuda radionica za izradu torti u gradu je veoma bogata i cesto se dvoumimo koga izabrati da ulepsa nase slavlje?Kako kažu u ovoj radionici”naša radionica proizvodi prave domaće torte i vrši dostavu torti u Novom Sadu.

Možete naruciti preko sajta, socijalnih mreza ili telefonom.Potrebno je naruciti barem 3-4 dana ranije kako bi Vam mogli izaci u susret sa svim Vasim zeljama kako bi sve bilo onako kako je zamisljeno”

Veliki broj ocena od 5* zvezdica uverilo  nas je da probamo njihove torte i mozemo potvrditi da su veoma ukusne

Na Vama je da ih probate i obavezno nam javite utiske.

Više informacija možete dobiti klikom OVDE

Autor: explorenovisad.rs