Znate li priču ljubavnika sa Pajinog salaša?

share on:

Ukoliko ste u potrazi za mirom, momentom predaha i želite da, na kratko, pobegnete od gradske vreve, na putu od Novog Sada ka Čeneju, očekuje vas pravi mali raj. U samom srcu šumarka, bogatog brezama, lipama, borovima… nalazi se Pajin salaš.

7494_1564021253927311_8328325313289450874_n

Nakon što se smestite u hlad, pozdraviće vas gazda Paja… Uz osvežavajuće piće i divan ukus hrane,  prirodan ambijent i svež vazduh možete čuti i priču, onu pravu, ljubavničku,i to kako je ustvari nastao Pajin salaš.

Priča o ovom jedinstvenom mestu, počinje sa dvoje ljubavnika, njihovom željom, strašću i borbom da ostvare svoje snove. Mladi oficir,pravi ljubavnik, u ovom zavučenom parčetu zemlje video je ljubavno gnezdo, na koje će dovesti svoju dragu, daleko od znatiželjnih očiju i prepustiti se strasti. Naime, njegova draga bila je žena jednog starijeg i bogatijeg čoveka, te su njihovi sastanci bili mogući jedino kada on ode na put, a kako je on često bio odsutan, dvoje ljubavnika živelo je na ovom salašu, u malom bungalovu, u potpunosti se prepuštajući svojoj sreći i strasti.

salas-325-2-800x420

Noći, kao i veći deo dana provodili bi u postelji i prepuštali se onoj iskonskoj strasti, koja nas ispunjava sve. Ljubav, potpuno oslobođena svih stega, predugo sputavana, izbijala je kroz životinjske krike i uzdahe dvoje mladih ljubavnika. U momentima između, goli i bosi šetali bi po zemlji i travi, uživajući u usputnim dodirima i priči, ispunjeni seksualnom opijenošću. Tada su, navodno, sklopili dogovor,  da će svaki put, kada se sastanu, posaditi jedno drvo, posadiće čitavu šumu, ona će predstavljati jačinu njihove ljubavi i predstavljaće obećanje, zavet, da ih niko nikada neće rastaviti.

trip_3650_5551c2d5e1b8e

 Ali kako to biva, njihov beg od realnosti nije dugo trajao. Ubrzo je muž shvatio šta se dešava i uz pretnje izvukao od svoje mlade supruge obećanje, da oficira više nikad neće videti. Oficir je čekao svoju dragu u bungalovu, u njihovom malom raju, ali ona se  nikada nije pojavila. Očajan, tužan i besan, u trenucima potpunog beznađa, odlučio je da ode na vrata njenog muža, i odvede je sa sobom. Ali kuća i vrata, ostala su nema, na lupanja i povike očajnika. Kuća je bila prazna. Slomljen je prenoćio pred vratima, a u zoru se poput psa, odvukao do bungalova. Dani ispunjeni alkoholom učinili su da izgubi svaki pojam o vremenu i realnosti, dok ga jednog dana nije saznao, da je bračni par tog nesrećnog dana, napustio državu, a mlada gospođa plakala ceo put.

O tome kako su ljubavnici završili, ljudi samo nagađaju.. Da li su se nekada ponovo sreli? Da li su uspeli da obnove svoju romansu, ovoga puta u potpunoj slobodi?

Pravu istnu o susretima mladih preljubnika, željnih ljubavi, života i slobode, zna samo drveće, zasađeno iz velike ljubavi. Oni broje njihove sastanke i čuvaju uspomenu na dvoje mladih…Dok oni postoje, stoji i zavet, na pobedu večne ljubavi.

Možda, kada vetar zaduva, kroz šuštanje lišća možete čuti šapate dvoje ljubavnika, kako se dogovaraju o narednom susretu…

Ukoliko želite da saznate više o ponudi ovog salaša možete to učiniti putem ovog linka 

Autor: explorenovisad.rs