Ostrvo Brač treće po veličini ostrvo na Jadranskom moru, opasano je čarobnim uvalama i prekriveno šumama borova i čempresa. Ono po čemu je Brač ili kako bi lokalni stanovnici rekli Broč od davnina poznat, jeste svakako kamen. U okolini mesta Pučišća na severnoj strani ostrva, nalaze se kamenolomi čijim su kamenom Bračani gradili svoje kuće, a isti taj Brački kamen ugrađen je u Dioklecijanovu palatu, zaštitni znak grada Splita, i prema legendi, koju Amerikanci osporavaju, u Belu kuću u Vašingtonu.

Jedini grad na ostrvu i najveće naselje na Braču predstavlja Supetar, koji je bračko administrativno, kulturno i svakako turističko središte. Bogata kulturno-istorijska baština Supetara vratiće vas još u doba rimskih careva o čijem vremenu svedoče brojne villae rusticae, kao i ostaci mozaika pored župne crkve iz 6. veka.

Upravo u Supetaru na odličnoj lokaciji i osamljenom položaju sa predivnom plažom nalazi se Labranda Velaris Resort & Village. Odličan spoj predivnog i komfornog odmarališta koje privlači pregršt turista. Ali, naravno sa razlogom. Resort gostima nudi različite sadržaje za opuštanje, kao što su bazen, wellness i spa zone, izlete kao i razne aktivnosti poput ronjenja, dečije animacije, a ljubitelji tenisa svoje slobodno vreme mogu da iskoriste na teniskom terenu sa kojim Village raspolaže i svoje vreme utroše u korisnoj sportskoj aktivnosti.

Posetiocima odlično ocenjenog hotela koji se nalazi u sklopu lanca hotela, koji posluje na više kontinenata, pruža se odlična prilika da uživaju u šetnji u precizno i estetski odlično uklopljenim parkovima koji se nalaze u sklopu Labranda Village.

Gostima Labrande pruža se prilika da uživaju na šljunkovitoj i peščanoj plaži, a svakako povrh svega u predivnoj prirodi koja opija svojim mirisima borova, ruzmarina i lavande. Scene koje gosti zapaze očima dok uživaju u svemu navedenom, izistinski podseća na scene koje se mogu videti u filmovima na malim ekranima.

Ljubiteljima dobre hrane na raspolaganju stoji više restorana, a jedan od njih je i Grill Garden u Sutivanu sa predivnim panoramskim pogledom na ostrvo i kopno, gde će vas uvek rado dočekati raspoloženo i ljubazno osoblje koje će dati svoj maksimum da se zapravo osećate kao glumac u nestvarnim primorskim scenama.

Glavni restoran hotela nudi doživljaj međunarodnog kulinarskog putovanja. Osoblje hotela potrudilo se da u svakoj nedelji, po danima, obezbedi gostima ukuse iz različitih zemalja, te za svoje korisnike pripremaju hranu koja potiče od Azije do Mediterana, sa ostavljenim akcentom – da postoji izbor za svačiji ukus.

Labranda Velaris Resort & Village na Braču svojim gostima ostavlja na raspolaganje ukupno 177 komfornih i odlično sređenih soba, a od toga Resort 4* ima 102 sobe koje poseduju jacuzzi kade, smart televiziju sa satelitskim priključkom, telefonom, klima uređajem kao i priključkom za Internet. Deo Village 3* ima ukupno 75 soba.

Sve naše preporuke odlaze za opuštanje uz šum mora u ovom predivnom rizortu.

Kontakt i rezervacije putem: info.velaris@labranda.com

+38521606606