Novosađani su početkom godine dobili novo mesto za vežbanje, rekreaciju i opuštanje, a sada je Mega Gym Novi Sad omiljeno mesto vrednih vežbača.

Mega Gym Novi Sad nalazi se u Temerinskoj 95 i sa razlogom nosi epitet najboljeg fitnes centra u regionu. Jedini je regionalni lanac fitnes klubova koji se nalazi na 7 lokacija: Novi Sad, Novi Beograd, Zemun, Batajnica, Zemun polje, Smederevo i Trebinje.

Savršen spoj vrhunskog dizajna prostora i opreme poslednje generacije osvojio je ljubitelje vežbanja u Novom Sadu, ali i osobe koje su prvi put odlučile da treniraju.

Mega Gym Novi Sad napravljen je kao potpuno drugačiji koncept mesta za rekreaciju. Zamišljen je kao mesto na kojem će vežbači naći utočište od svakodnevnog stresa i osetiti pozitivnu energiju.

Bez obzira na to da li ste početnik, ili se već neko vreme bavite treniranjem, stručno osposobljeni treneri u svakom trenutku su dostpuni da pomognu i olakšaju vežbanje.

U Mega Gym-u Novi Sad na raspolaganju su vođeni, personalni, grupni treninzi, kao i samostalno korišćenje teretane.

Ono na šta su predstavnici teretane posebno ponosni su sprave najnovije generacije za sve tipove vežbača, prostor za funkcionalni trening, kao i velika grupna sala sa vrhunskim ozvučenjem.

U okviru objekta se nalazi i MEGA BAR u kojem možete predahnuti pre ili nakon treninga i odabrati nešto iz bogate ponude toplih i hladnih napitaka, proteinskih šejkova, fit obroka i zdravih slatkiša.

Jedna od prednosti Mega Gym-a Novi Sad je veliki broj obezbeđenih parking mesta.

Posetite ovu sjajnu teretanu i uverite se zašto je Mega Gym Novi Sad više od fitnesa!