Eros Ramazzotti stiže u Srbiju!

share on:

Najveća italijanska pop zvezda današnjice EROS RAMAZZOTTI ovog februara kreće na veliku svetsku “Vita Ce N’è” turneju u okviru koje će nastupiti i u Štark Areni 24.septembra 2019.godine.

Eros Ramazzotti je u novembru prošle godine objavio svoj 15.studijski album “Vita Ce N’è” i najavio veliku svetsku turneju koja obuhvata preko 95 koncerata u više od 30 zemalja sveta, na pet kontinenata! Turneja zvanično počinje u Minhenu 17.februara ali je Eros, simbolično, kao nulti datum turneje izabrao 14.februar, Dan zaljubljenih, kada će nastupiti u Montovi.

Erosa “Vita Ce N’è”  turneja dovesti i u beogradsku Štark Arenu, gde 24.septembra očekujemo koncertni spektakl koji će se dugo pamtiti.

Prateći digitalne inovacije u muzičkom svetu, rešio je da korisnicima Spotify-a da ekskluzivu – pretprodaja ulaznica za koncerte na njegovoj predstojećoj svetskoj turneji ići će isključivo preko ove mreže do 13.septembra kada će ulaznice i zvanično biti u prodaji.

Ulaznice po ceni već od 3900 RSD su u prodaji od četvrtka, 13.septembra u 10h na svim prodajnim mestima Eventima kao i online na www.eventim.rs.

Autor: explorenovisad.rs