Grupa Kerber ponovo nastupa u Novom Sadu

share on:

Nakon akustičnog koncerta u februaru, Kerber nastupa pred novosadskom publikom u svom dobro poznatom električnom aranžmanu

Legendarni sastav Kerber će održati još jedan koncert u Novom Sadu, ovoga puta u Maloj dvorani Spens-a, 12. decembra u 20:30h.

Hitovi poput Ratne igre, Nebo je malo za sve, Bolje da sam druge ljubio, Mama tata …i drugi, ovoga puta zagrmeće svojim dobro poznatim električnim zvukom!

Grupa Kerber je aktivna na muzičkoj sceni više od 30 godina. Naziv grupe je ime bića iz grčke mitologije, troglavog psa sa zmijskim repom koji čuva ulaz u podzemni svet. Na vrata jugoslovenske rok scene grupa je ušla 1983. godine pobedom na čuvenom Omladinskom festivalu u Subotici, gde su se pre njih afirmisali bendovi poput „Idola”, „Filma” i drugih. Prve koncerte grupa je održala u niškim klubovima, a često je bila i predgrupa Galije. Album prvenac „Nebo je malo za sve” snimljen je polovinom 1983. godine. Njihovi koncerti u to vreme su bili karakteristični po Sosi, koji je svirao gitaru u obliku sekire, a na bini je gutao i bljuvao vatru. Trideset godina kasnije bend i dalje puni hale i veliki koncertne prostore širom Srbije.

Karte su u prodaji na:
Blagajni Spensa-a
Gigs Tix prodajnoj mreži

Autor: explorenovisad.rs