Паб ’N’ Club – novi kutak za ljubitelje hedonizma

share on:

Kako nam se polako približava jesen, tako se i novosadski noćni život lagano seli sa obala Dunava u vrele noćne klubove. Međutim, ono što će najnoviji novosadski lokal takođe imati u ponudi nisu samo uzavrele žurke, već i vrlo prijatni dani koje ćete moći da provodite uz čašicu ili dve vrhunskog piva, i sve to u samom srcu Novog Sada.

Uskoro će novi novosadski lokal po imenu Паб ’N’ Club svoja vrata otvoriti svim ljubiteljima hedonizma. Ukoliko ste već dugo u potrazi za mestom na kome možete na miru da ćaskate sa svojim prijateljima dok uživate u ukusu vrhunskog piva, Zmaj Jovina 26 biće vaša omiljena adresa.

Osim što ćete imati priliku da uživate u ovom novom lokalu u poslepodnevnim časovima, Паб ’N’ Club je za vas takođe spremio i bogat noćni program, koji ćete moći da pratite svake nedelje i to počevši već od četvrtka. Samim tim nećete morati da razmišljate gde možete odlično da se provedete uz zvuke r’n’b, pop, elektro i mnoge druge komercijalne muzike, jer će uskoro svi putevi da vode u Zmaj Jovinu 26.

Nema potrebe da trošite svoje dragoceno vreme lutajući po periferiji ili zabačenim delovima grada kako biste se dobro proveli i uživali uz zvuke moderne i urbane muzike, već sve što tražite moćićete da dobijete upravo u samom centru grada.

Mi jedva čekamo da posetimo Паб ’N’ Club, a vi?

 

Autor: explorenovisad.rs