Stižu jednodnevne Exit ulaznice!

share on:

Najbrži fanovi Egzit festivala će u petak 18. maja od 12 časova, imati jedinstvenu priliku da nabave jednodnevne ulaznice za festivalski dan po sopstvenom izboru.

Poklon cena za prvi kontigent dnevnih ulaznica iznosiće 2290 dinara. 

U toku je i omiljena akcija fanova u kojoj društvo koje zajedno kupi četiri ulaznice za Egzit, trodnevne Sea Dance ili za celu EXIT Avanturu, petu dobija na poklon. 

Ulaznicese prodaju i dalje popromotivnoj ceni od samo 6.990 dinara, što predstavlja uštedu od čak 55% u odnosu na finalnu cenu, a dostupne su onlajn putem sajta exitfest.org, kao i direktno na blagajnama prodajne mreže GigsTix.

EXIT festival biće održan od 12. do 15. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu i predstaviće neke od najtraženijih svetskih zvezda kao što suGrace Jones, Migos, David Guetta, Martin Garrix, Ziggy Marley, Fever Ray, LP, Alice Merton, Nina Kraviz, Richie Hawtin, Adam Beyer b2b Ida Engberg, Sevdaliza, Maceo Plex, Solomun, Madball, Amelie Lens, Ben Klock, Dog Eat Dog, Slaves, Jax Jones, Ofenbach, Idles, Mahmut Orhan, CarlCraig, Tale of Us, Burak Yeter, Brujeria, Ofenbach, Slapshot, Asphyx, Bombers i mnoge druge.

Autor: explorenovisad.rs