Svetski di-džejevi stižu u Novi Sad

share on:

Eksluzivni inostrani izvođači, rezidenti najjačih klubova na Ibizi, za poslednju veliku žurku pod otvorenim nebom u Novom Sadu!

U Bastionu, na Petrovaradinskoj tvrđavi, 2. septembra stiže miljenik domaće publike, preharizmatična techno ikona Balkana, Valentino Kanzyani, a pored njega ekskluzivno, prvi put na našim prostorima, Darius Syrossian, globalni fenomen i rezident najboljih klubova na Ibizi, nosilac titule DJ Mag-a za najboljeg britanskog DJ-a!

Pored njih, domaće snage čini proverena ekipa, Shoxy, SMT#NG i Otto Von Disko, a organizatori Love&Culture obećavaju do sada neviđene inovacije u vidu produkcije, led ekrana, svetla, sa posebnim akcentom na kvalitet i jačinu ozvučenja!

Ulaznice po promo ceni od 690 dinara su u prodaji samo danas do ponoći, nakon čega će njihova cena iznositi 990 dinara, dok će na samom događaju cena biti 1190 dinara.

Za one koji na žurci traže iskustvo više, u prodaji se nalaze i VIP GOLD ulaznice koje omogućavaju NAJBOLJE iskustvo na žurci, ali i još mnogo mnogo toga!

Ulaznice se nalaze u prodaji putem Gigstix prodajne mreže.

Vidimo se na poslednjem velikom open-air događaju ovog leta u Novom Sadu!

Izvor: blic.rs