Vladar svetskog house trona na Kalemegdanu: Solomun startuje trodnevni Apgrade Weekend

share on:

Nakon što je protekle dve godine bio kulminacija letnje sezone velikih događaja pod otvorenim nebom, ovogodišnji, treći po redu Apgrade Weekend trajaće tri dana, od 7. do 9. septembra, u dobro poznatom rovu ispod Vojnog muzeja na Kalemegdanu

Apsolutni vladar svetske haus scene, vlasnik jedne od najvećih izdavačkih kuća i jedan od muzičkih kraljeva Ibice posle izuzetnog “back2back” nastupa sa Dixonom na Egzitu, najavljuje svoj dolazak u Beograd, gde će u četvrtak 7. septembra otvoriti ovogodišnji Apgrade Weekend.

Trenutno najtraženiji balkanski muzičar u svetu, rođen u Travniku, odrastao u Hamburgu, godinama je gradio posebnu konekciju sa domaćom scenom, ali istovremeno svetu otkrivao muzičke detalje ovog podneblja koji su mu doneli vrtoglavu slavu.

Pored Solomuna i Svena Vätha, svoj dolazak na treći Apgrade Weekend najavili su i titani nemačke elektronske scene Modeselektor i Michael Mayer, a od četvrtka uveče do nedelje ujutro, slušaćemo i novu generaciju techno zvezda Amelie Lens, Konstantina Sibolda i Vrila. Domaću scenu ove godine predstavljaće Tijana T, Marko Milosavljević, Lea Dobričić, Nikola Vemić, Stevie Whisper i Vlada Janjić.

Ulaznice su u prodaji u celokupnoj GIGS TIX prodajnoj mreži.

TRODNEVNE ULAZNICE:

PARTER – 3000 dinara

VIP – 4500 dinara

JEDNODNEVNE ULAZNICE:

DAN 07.09. – SOLOMUN – 1790 dinara

DAN 08.09. – SVEN VATH – 1790 dinara

DAN 09.09. – MODESELEKTOR – 990 dinara

Autor: explorenovisad.rs