Posle punih koncertnih dvorana Zoran Predin i Matija Dedić stižu u Novi Sad

share on:

Izvanredni dvojac, Zoran Predin i Matija Dedić nakon punih koncertnih dvorana i fantastičnih kritika za specijalan program koncerta “Tragovi u sjeti” stižu u Novi Sad 13. januara.

Koncert ova dva velikana biće održan u Novosadskoj sinagogi u 22 časa, a u prodaji je još vrlo ograničen broj ulaznica po ceni od 1.000 dinara za parter i 800 dinara za balkon.

Nakon rasprodatih koncerata Divne Ljubojević i sastava Imar koji će nastupiti sa svojim specijalnim gostom, Slobodanom Trkuljom, danas su rasprodate ulaznice i za nastupe sastava Laibach u Srpskom narodnom pozorištu, kao i za Nikolu Vranjkovića koji dolazi u Novosadsko pozorište i Kaliopi u Pozorištu mladih. Vrlo ograničeni kontigent promotivnih ulaznica za preostale lokacije u prodaji je na svim prodajnim mestima Gigs Tix.

Specifičan zvuk pijaniste Matije Dedića i karakterističan glas Zorana Predina predstaviće publici svojevrsnu jazz i pop poslasticu. Šansone koje su obradili u novim aranžmanima i ispevali u svom zajedničkom stilu su poznate svima sa EX-YU prostora i bude lepe uspomene različitim generacijama, od hitova kao što su Bregovićev “Ti si mi u krvi”, Runjićev “Galeb i ja”, “Magla” Karla Metikoša, do Balaševićevog “Priča o Vasi Ladačkom” i mnogih drugih čuvenih melodija u potpuno drugačijem izvođenju. Na sceni Novosadske sinagoge pridružiće im se još tri fenomenalna prateća ženska vokala i klavijaturista.

Autor: explorenovisad.rs