Rasprodate ulaznice i za keltsku atrakciju Imar i Slobodana Trkulju

share on:

Uprkos proširenju kapaciteta zbog ogromnog interesovanja, ulaznice za koncert keltske atrakcije, benda IMAR koji će nastupiti 13. januara u Srpskom narodnom pozorištu sa Slobodanom Trkuljom kao specijalnim gostom, rasprodate su.

Nakon što su munjevitom brzinom rasprodate ulaznice i za nastup Divne Ljubojević, za mnoge lokacije u narednom periodu tražiće se karta više. U maloj sali SNP-a, na dočeku 7526. godine novosadska publika i brojni gosti iz regiona i Evrope imaće priliku da prisustvuju koncertu jednog od najboljih keltskih sastava iz Glazgova, koji su se, kao omiljeni bend Slobodana Trkulje odazvali njegovom pozivu. Čuveni srpski virtuoz, Slobodan Trkulja biće i domaćin večeri koji će publiku provesti kroz istoriju nastajanja nesvakidašnjih instrumenata i muzike sa različitih prostora.

Vrlo ograničeni kontigent promotivnih ulaznica za doček 7526. godine za preostale lokacije u prodaji je na svim prodajnim mestima Gigs Tix –a. Očekuje se da će ulaznice za ostale programe biti uskoro rasprodate.

Autor: explorenovisad.rs