Rokenrol za Novu godinu!

share on:

 

Danas u 14č u Gradskoj kući u Novom Sadu, Nada Kobac, savetnica Gradonačelnika Novog Sada, Nemanja Milenković, Predsednik Organizacionog odbora za kandidaturu Novog Sada za EPK 2021 i vođa projekta Omladinska prestonica Evrope 2019. godine, kao i Zvonimir Đukić Đule, frontmen sastava Van Gogh i Milan Mumin, pevač grupe Love Hunters, najavili su program u kojem će naši sugrađani imati prilike da uživaju u predstojećim praznicima.

Nemanja-Milenkovic

Povodom predstavljanja novogodišnjeg programa u organizaciji Grada Novog Sada, a uz podršku Organizacionog odbora za kandidaturu Novog Sada za EPK 2021, Savetnica Gradonačelnika, Nada Kobac na konferenciji za novinare izjavila je da se „doček Nove godine i Srpske nove godine ne finansira iz budžeta građana, već iz sponzorstava društveno odgovornih kompanija.“

Nemanja Milenković, Predsednik Organizacionog odbora za kandidaturu Novog Sada za EPK 2021 i vođa projekta Omladinska prestonica Evrope 2019. godine rekao je da će „u svetlu ulaska Novog Sada u najuži krug izbora za Kulturnu prestonicu Evrope 2021. godine, naš grad za doček Nove godine, za „reprizu“, kao i za doček Srpske Nove godine, biti istinska prestonica urbane kulture i odlične muzike“.

Na konferenciji za novinare prisutnima se obratio i frontmen sastava Van Gogh, Zvonimir Đukić Đule, koji je izjavio da „ne smemo da zaboravimo da je svetlo urbanog u našu državu uneo Exit. Drago mi je da pored ovog festivala čast urbanog u Novom Sadu branimo i mi i što je Novi Sad odoleo da ne učestvuje u nečemu što ne priliči ukusu mladog čoveka“.