Devojke otkrivaju kako masturbiraju

share on:

Prvi put kad sam masturbirala, desilo se slučajno

Devojke možda ne pričaju o masturbiranju toliko otvoreno kao momci, ali to ne znači da s vremena na vreme ne volimo dobro da se protrljamo. Zapravo, to samo znači da mislimo da ne moraju svi u kafiću da znaju detalje o tome “kako je jebeno dobro bilo sinoćno krečenje”, pa to obično zadržimo za sebe ili pričamo o tome u grupama koje ne uključuju 25 kolega i Kventina, nastranog drugara Džejka iz računovodstva.

 Naravno, sva ta uzdržljivost znači da na kraju o tim stvarima pričate samo s relativno malim krugom drkaždija. A uzevši u obzir da postoje mnogi, mnogi načini da dama samu sebe zadovolji, imali smo utisak da propuštamo neke korisne tehnike ili samo neke informacije na koje nismo naletali pre.

Zanimalo nas je da saznamo šta tačno propuštamo, pa smo priupitali nekoliko dama da nam objasne. Svaki pasus koji sledi potiče od drugog ispitanika, a svi su želeli da ostanu anonimni, verovatno zato što nisu želeli da ih neko gugluje i naleti na rečenicu kao što je”Obično sanjarim o tome da vozim rolere na nekom oblaku i kako potom padam pravo na kurac neke nepoznate osobe.”

“Veliki sam ljubitelj pornića. Mislim da su, na primer, Stojini filmovi fantastični. Najčešće gledam samo kratke klipove na PornHub-u, prosto zato što su lako dostupni. Ne moraš ništa da skidaš. Ipak, ume da potraje pre nego što nađeš nešto dobro. Ponekad su glumci izuzetno odvratni ili te je opisna scena lagala, ili šta god. Kad su u pitanju kategorije, ložim se na ono što inače ne radim sama — kao što su igračke (nemam ih), lezbejke (ložim se na muškarce) i trojke (ne sviđa mi se, ali probala sam). Izvedba nije ništa spektakularno — koristim samo ruku. Kao što rekoh, nemam vibrator niti bilo šta slično. Koliko god obično zvučalo, najčešće mislim samo na onog ko mi se u datom trenutku najviše sviđa.

“Kada sam imala 15 godina, moja najbolja prijateljica mi je ispričala o pozitivnim prednostima tuš slušalica i od tada sam postala njihov veliki ljubitelj. To je praktično sve što koristim danas. Naravno, probala sam i druge stvari, ali mislim da su dildoi strašno neatraktivtni i hladni — nema u vezi s njima nikakve fantazije, zar ne?”

“Radim to normalno, rukom. Kada sam imala 17 godina, moja prijateljica i ja smo kupile sebi po vibrator — čule smo da se to radi kad se poraste. Isprobala sam ga i nije mi bilo prijatno. Na kraju sam ga čak bacila. Kasnije sam dobila drugi na poklon. Imao je specijalni dodatak koji stimuliše klitoris dok ga držite u sebi. To je bio fantastičan osećaj. To je promenilo moj stav prema vibratorima. Jednom sam čak kupila sebi jedan stvarno veliki dildo — čisto iz znatiželje. Nije bio seksi, samo je bio mnogo velik.”

“Vibratori me ne pale. Ne moram da imam ništa u sebi da bih svršila. Umeju da budu zabavni kad ih koristite zajedno sa partnerom, ali moja ruka je više nego dovoljna kad sam sama. Iz nekog razloga uvek koristim levu ruku, iako sam dešnjakinja. Nisam sigurna zašto. Mislim da žene nemaju tu preko potrebu da svrše kao muškarci. Ali moram da priznam da nekada prosto moram. Retko je, ali se dešava. Često to radim da bih iživela neku fantaziju o nekom ili šta god. Pornići su dobri — obično gledam ono što sama nikad ne bih želela da probam. Najčešće se oslanjam na maštu. Volim da koristim slušalicu tuša, ali mora da bude prave vrste. Kad nađete pravu, to je najveći izum na planeti. Koliko masturbiram zavisi od okolnosti. Ako provedem čitavu subotu u krevetu, možda ću masturbirati čak tri puta. Ponekad, ako sam imala stresnu nedelju, neću to raditi uopšte.”

“Prvi put kad sam masturbirala, desilo se slučajno. Imala sam 11 godina i bila sam u bazenu sa prijateljicom. Nisam shvatila šta se desilo, ali sam posle toga postala veliki ljubitelj vode. Tuševa, bazena — praktično sve tekuće vode. Tuš slušalice su definitivno pravi izbor, ali sam pre nekoliko godina postala paranoična da će stalni mlaz vode otupeti moju vaginu, pa sam prestala. Obožavam to, ali ne želim da parališem svoju picu. Ovih dana se uglavnom oslanjam na svoje dosadne prste. Obično sanjarim o tome kako vozim rolere na nekom oblaku i onda padnem na kurac potpunog neznanca — tipa koji se tu zadesio s ogromnom erekcijom.”

Izvor: vice.com