Dovedite telo do savršenstva u salonu za negu tela „Vreme za mene“

share on:

Želite savršenu figuru i besprekornu kožu lica koja će uvek izgledati sveže i podmlađeno? Dosta vam je iscrpnih dijeta koje ne daju nikakve rezultate? Salon za negu tela „Vreme za mene“, pravo je mesto za sve one koji se bore sa upornim masnim naslagama koje ni posle redovnih treninga ne  žmogu da se istope. Salon „Vreme za mene“ bavi se oblikovanjem i reoblikovanjem tela, ali na jedan veoma poseban način. Za razliku od mnogih sličnih salona u Novom Sadu, „Vreme za mene“ će Vam ponuditi širok spektar tretmana koji ubrzavaju mršavljenje i oblikuju vaše telo, koji će biti primenjivani u kombinaciji najpogodnijoj za potrebe vašeg tela.

 

Ukoliko se već dugo borite sa upornim celulitom, salon „Vreme za mene“ nudi sjajnu akcijuAnticelulit program 31 dan, koja uključuje seriju od 31 tretmana koji se obavljaju svakodnevno, Svakog dana se rade različiti tretmani u trajanju od 90 minuta koji se kombinujeu sa ciljem najboljih mogućih rezultata. Intenzivni anticelulit program koji kombinuje 5 različitih aparata kojima se tope masne naslage, ubrzava metabolizam i uklanja celulit jednom zauvek. Tretmani koji su uključeni u ovaj program su, Radiotalasni lifting, Radiotalasni vakuum, Elektrostimulacija, Limfna drenaža, Lipo laser. Cena po danu iznosi samo 1.000 dinara, a važi samo za uplatu celokupnog programa.

Salon „Vreme za mene“ nudi i fantastičan program za borbu protiv masnih naslaga koji uključuje Ultrazvučnu kavitacij i Limfnu drenažu i to za cenu od samo  2.800 dinara. Ukoliko vam je potrebno još efikasnije rešenje protiv masnih naslaga, imate mogućnost da izaberete Intenzivni program za topljenje masnih naslaga 31 dan koji uključuje  ultrazvučnu kavitaciju, limfnu drenažu, elektrostimulaciju i lipo laser. Cena po danu iznosi samo 1.000 dinara, a važi samo za uplatu celokupnog programa.

U salonu „Vreme za mene“ možete se podvrgnuti i raznim tretmanima za negu lica, kao što je na primer Mezoterapija kiseoničnim serumima uz koju ćete dobiti Oxygen tretman gratis. Mezoterapija je tretman izbora za osvežavanjepodmlađivanjehidrataciju i zatezanje kože lica, vrata i dekoltea. Tretmanima mezoterapije se mogu vidno smanjiti: bore oko očiju, ustа, na vrаtu, čelu, ožiljci i akne, takođe je efikasan izbor kod zatezanja lica (lifting efekt), u rehidrataciji i postizanju svežeg izgleda kože, podizanja tonusa kože, rešavanja problema fleka, pigmentacionih mrlja na koži i tamnih kolutova ispod očiju, ali se najčešće primenjuje u prevenciji i borbi protiv starenja kože i stvaranja bora, jačajući zidove kapilara i tonirajući kožu. Ubraja u tretmane koje je poželjno uraditi pred neki važan događaj, jer lice nakon tretmana zablista!

Oxygen tretman je neinvazivan i postiže visoku hidrataciju kože. Oxygen tretman deluje i detoksirajuće – odstranjuje ugljen dioksid i jača funkciju kože. Bitno je napomenuti da ovaj tretman ne sadrži parabene, silikone, parafine, a samim tim je pogodan za sve tipove i stanja kože, i spada u generaciju aktivne kozmetike. Nema kontraindikacija i mogu ga raditi i trudnice, dojilje i deca sa problematičnom kožom (aknama).  Koža lica nakon tretmana je vidno osvežena, hidrirana i odmorna. Tretman se preporučuje svima.

Na web starnici salona „Vreme za mene“  možete pronaći više informacija o ovim i svim ostalim tretmaninma.

Ukoliko ste rešili da nagradite sebe tretmanom lica ili tela u salonu „Vreme za mene“, besplatne konsultacije možete zakazati pozivom na broj (+381) 064/327-60-69. 

Budite sigurni da ćete zajedno sa stručnim osobljem pronaći najbolji način, vrstu, kombinaciju i broj tretmana koji će Vas i Vaše telo dovesti do željenog cilja. U salonu “Vreme za mene“, dočekaće Vas ljubazno osoblje i stručni saradnik koji će, uvažavajući Vaše želje, preporučiti vrstu, kombinaciju i broj tretmana za postizanje željenog rezultata.

Za više informacija možete posetiti Facebook stranici  salona „Vreme za mene“ i pogledati iskustva, kao i fotografije pre i posle tretmana, koje su pravi dokaz efikasnosti tretmana.

Iskoristite svoje vreme da  budete zdravi, lepi, vitki, nasmejani i zadovoljni svojim izgledom, a pravi način da to postignete je da Vaše vreme za negu provedete u salonu „Vreme za mene“.

 

Salon za negu tela „Vreme za mene“                                                                                                    Đorđa Nikšića Johana 20, Novi Sad                                                                                                      Telefon za zakazivanje konsultacija i tretmana (+381) 064/327-60-69.

 

 

Autor: explorenovisad.rs