Ellie and Mo kreativna radionica -savršeno drugačiji izbor

share on:

Sigurno ste svi bili u situaciji da ne znate šta da kupite novorođenčetu ili dragoj osobi za poklon. Naravno novac, kao stari dobri srpski običaj, je uvek OK ideja – međutim mali znak paznje u vidu posebnog poklončića pride,  zaista može obradovati vaše prijatelje ili rodbinu i ostaviti fenomenalan  utisak na njih.

Iako mašta može svašta, neretko dođemo u situaciju da nemamo originalnu ideju za poklone. Stoga, vam naša redakcija, koja je bila u potrazi za zanimljivim i kreativnim rešenjima, preporučuje naše otkriće godine.

U potrazi za savrsenim i drugačijim poklonom otkrili smo Ellie and Mo malu porodičnu radionicu koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Odmah čim smo posetili njihovu instagram stranicu bivamo zapljusnuti utiskom kvalitetne estetike i dizajna. Ova radionica za vas kreira potpuno drugačije dekorativne stvari izrađujući ih od drveta i pleksiglasa.

U njihovoj ponudi su natpisi od drveta i pleksiglasa sa imenima novorođenčeta za koje smatramo da su idealan poklon za sve mlade roditelje, bake i deke.

Takodje kod njih možete naći i natpise na drvenim tablama,  rođendanskim tablama kao i cake toppers-e  koje će upotpuniti doživljaj na svakom događaju u vašoj organizaciji.

Napomenuli bismo i artikal koji je nas ostavio poseban utisak, a to su ukrasi za jelku koje možete naručiti sa imenom vame drage osobe, vašeg deteta ili sopstvenim imenom, zašto da ne?

Zato dragi naši čitaoci, trk na njihovu instagram stranicu kako biste izabrali prelep i totalno drugačiji poklon za vame bitne ljude ili pak za sebe.

Autor: explorenovisad.rs