Izaberite najbolje ovog leta

share on:

Sigurno ste primetili kako su sve topliji dani  ispred nas, leto je sve bliže i svako od vas sigurno već uveliko planira gde će na odmor. Ono što je svakako bitno prilikom planiranja odmora jeste i onaj deo kako ćete na taj isti odmor i otići.

Stoga predmet istraživanja naše redakcije svakako jeste pronalazak najboljeg i najpovoljnijeg prevoznika za vašu letnju avanturu. Budući da većina naših čitalaca najčešće putuje na Crnogorsko primorje kao i to da uglavnom putujete drumskim putem, akcenat smo stavili na autobuski prevoz.

Kako smo u obzir uzeli parametre kao što su raznovrsnost linija, udobnost, cena, kvalitet, ljubaznost, higijena kao i mnoge druge bitne aspekte putovanja došli smo do zaključka da vaš izbor ovoga leta svakako treba da bude autobuski prevoznik Božur d.o.o.

Činjenica da se ova firma uspešno bavi prevozom putnika već 26 godina kao i to da svake godine preveze minimum sto hiljada putnika govori o pouzdanosti i kvalitetu Božura. Linije koje su vam na raspolaganju jesu linije za Suboticu, Beograd, Sarajevo, Dubrovnik, Skoplje, Hamburg i sezonske linije za Smederevo, Negotin, Požarevac…

Linije prevoznika Božur pokrivaju  i čitavo Crnogorsko primorje.

Ono što je na našu ekipu ostavilo poseban utisak jeste ljubazno osoblje koje će vas sa osmehom dočekati u prepoznatljivim Božurovim uniformama. Putovanje sa njima i ovim prevoznikom proleti brzo i što je najbitnije u prijatnoj atmosferi bez ikakvog stresa.

Sve potrebne informacije možete dobiti putem web sajta https://bozur.net/ i facebook stranice, a na raspolaganju su vam i poslovnice u  Herceg Novom, Tivtu, Budvi, Podgorici i Beranama kao , Nišu, Beogradu, Novom Sadu (Autobuska Stanica), Srbobranu, Požarevcu,Čačku, Vrbasu, Sutomoru,Petrovcu Baru i Ulcinju.

Naš savet je da nam ne verujete na reč nego isprobate njihove usluge i sigurni smo da ćete postati redovni korisnici Božur d.o.o. firme.

Prijatan odmor i udoban put želi vam redakcija explore-a.

Autor: explorenovisad.rs