Magic party – jedinstvena dekoracija za sve vrste proslava

share on:

Nekada je za dobru proslavu rođendana, venčanja ili neke druge prigode bilo sasvim dovoljno organizovati hranu, piće i pozitivne ljude i dobar utisak koji domaćin želi da ostavi je zagrantovan. Međutim sa razvojem i modernizacijom društva sve je više onih koji smatraju da dobra dekoracija, sada, predstavlja neizostavan deo svakog veselja.

Sve više proslava, a pogotovo venčanja i dečijih rođendana kao neizostavan deo imaju dekoraciju koja oduševljava prisutne i dočarava atmosferu. Takođe, kako su tradicionalni tip proslava zamenile tematske žurke sve je više onih koji posebnu pažnju poklanjaju dekorativnom uređenju prostora u kojem se zabava odvija. Pored svega navedenog i brz način života i emancipacija žena dovele su do toga da zaposlene majke i neveste, čije je ovo zaduženje uglavnom i bilo, nemaju vremena da se posvete organizaciji ovih proslava.

Sve ovo dovelo je do toga da se pojedine dame koje imaju sklonosti za detalje, estetiku i dizajn profesionalno počnu baviti uređenjem  i organizacijom proslava.  Istraživanjem ovog trenda došli smo do idealne sagovornice koja vec duži vremenski period profesionalno organizuje i dekoriše celokupne događaje kao što su venčanja, krštenja i dečiji rodjendani.

„Prvobitno sve je počelo sa idejom da se devojkama za njihov najradnosniji dan ponudi nešto drugačije, te sam došla na ideju kako bih prvo mogla početi sa izradom bidermajera od papira koji je automatski postao apsolutni trend kako u gradu tako i u okruženju“, navodi Svetlana Filipović, sada već naširoko poznata dekoraterka.

„Nakon toga stvorila se potreba za organizacijom celokupnih venčanja, a kako smo se tu dobro pokazali neki od naših klijenata su zahtevali da im izađemo u susret i dekorišemo prvi dečiji rođendan“, rekla je Svetlana. Ona i njen tim već duže vreme dekorišu raznorazne događaje i manifestacije, te je ime njene agencije Magic party sada već postalo svojevrsni brend u ovoj branši.

 

Usluge koje pruža Magic party jesu :

* Organizacija svih vrsta slavlja (tim sertifikovanih event managera)

* Dekoracije venčanja (prirodnim i veštačkim cvećem)

* Dekoracija dečijih slavlja

* Dekoracija balonima

* Štampani party program sa dizajnom po želji (kapice, kutijice, omoti za mafine, toperi, čokoladice…)

* Torte i slatkiši za slatki sto

* Pozivnice, spiskovi sedenja, brojevi za stolove

* Kićanke, pokloni za goste

* Cvetni paneli i zidovi

* Samostojeci cvetovi

* Cvetovi od papira na komad (grančice, leptirići)

* Iznajmljivanje dekoracije, stolova, panela, stalaka za torte i kolače.

Na naše pitanje do kada misli da će ovaj trend trajati, odgovara da se time generalno uopšte ne opterećuje već da uživa u svom poslu, ali  ako je sudeći po utisku koje sama dekoracija ostavlja na zvanice, broju mogućih kombinacija dekora i nepresušnoj kreativnosti kako nje same tako i njenih klijenata, veruje da će se još veoma dugo baviti ovim poslom.

Kako fotografije govore više od hiljadu reči, verujemo da ćete i vi podleći ovom trendu, ukoliko već i niste, i za svoju narednu proslavu angažovati upravo Svetlanu i njen magični tim kako biste svoje zvanice ostavili bez daha.

 

Ukoliko odlučite da za neku od Vaših sledećih proslava izaberete upravo Magic Party NS, možete ih kontaktirati

  1. putem njihove Fejsbuk stranice
  2. ili na telefon 063/823-64-20

 

Autor: explorenovisad.rs / pr tekst