Mellisa – dekoracija za proslavu kao iz bajke

share on:

Svako od nas želi da događaj koji organizuje bude poseban i nezaboravan. Da se gosti osećaju prijatno i da sa njega, svojim domovima, odu prepuni pozitivnih utisaka. Ali, da li je moguće da to pođe od ruke svakome od nas?

Verovali ili ne i više je nego moguće, i to upravo zahvaljujući devojkama iz studija za dekoracije venčanja Mellisa.  Uz njihovu pomoć, svaki vaš događaj izgledaće potpuno drugačije i holivudski. Ukoliko pravite venčanje, devojačko veče, rođendan ili bilo koju drugu proslavu, naš savet je da se slobodno prepustite profesionalcima.

Njihova kreativnost ni jednog vašeg gosta neće ostaviti ravnodušnim. “Tajna je u pažljivom slušanju  i dobroj proceni klijentovog ukusa, koji je potom neophodno umeti prilagoditi trenutnim savremenim trendovima”, navode Maja i Milica, devojke koje čine ovaj fenomenalni duo. Već na prvom sastanku shvatate da imate posla sa devojkama koje dobro razumeju ovaj posao i čiji dizajn predstavlja nesvakidašnje osveženje u svetu dekoracije.

Kroz razgovor sa njima dolazimo i do saznanja kako su se odlučile da se bave upravo ovim poslom. Prilikom organizacije venčanja njihove najbolje prijateljice shvatili su da ona nikako nije zadovoljna trenutnom ponudom, sve joj je nekako izgledalo isto i već viđeno i nikako nije želela da potroši novac na to. Tada su njih dve stupile na scenu, uzele stvar u svoje ruke i rasplakale svoju prijateljicu kada je ugledala salu dekorisanu baš po njenom ukusu, salu koja je odisala njom, a opet bila trendy i senzacionalna. Nakon toga sve je krenulo nekako spontano i prirodno, zahvaljujući prijateljima i porodici imale su sve više prilika da iskažu svoju kreativnost i posao je započet.

Danas, Milica i Maja iza sebe imaju na desetine uspešno dekorasanih događaja i niti jednu nezadovoljnu mušteriju, na šta su posebno ponosne. “Najviše se radujemo kada nas klijenti kojima smo već radili dekoraciju venčanja i devojačke večeri kasnije pozivaju kako bismo im ulepsali krštenje ili rođendan deteta, takve situacije su za nas pravi dokaz da dobro obavljamo posao”, navode ove fenomenalne devojke iz studija Mellisa.

Zato dragi naši čitaoci, ukoliko vam je stalo do toga  da vaše venčanje zaista bude posebno i drugačije ili jednostavno želite da dosadne porodične proslave učinite senzacionalnim i ostavite familiju i prijatelje bez daha, jedini pravi izbor je Mellisa. Obratite im se putem mejla, telefona ili društvenih mreža i zakažite svoj neobavezni i informativni sastanak već danas.

 

 

Autor: explorenovisad.rs