NOĆ KUPOVINE, NOVOGODIŠNjI MINI VAŠAR I NOVOGODIŠNjE SVEČANOSTI ZA VIKEND U CENTRU TEMERINA

share on:

Turistička organizacija opštine Temerin već tradicionalno organizuje zimsku manifestaciju namenjenu našim najmlađim sugrađanima. „Novogodišnje svečanosti“ će se održati u petak 21. decembra sa početkom u 11 časova u parkiću u centru Temerina. Deca u parkiću kite jelkice ukrasima koje sami izrade i na taj način požele svojim sugrađanima najlepše želje u Novoj godini.

TOO Temerin je obazbedila jelke sa busenom za svaku školu / ustanovu koja učestvuje, a nakon praznika će biti zasađene u dvorišta njihovih objekata. Učestvuju deca iz svih škola sa teritorije naše opštine, iz predškolske ustanove, Dnevnog centra za decu i Izviđači Temerina. Ovom manifestacijom promovišemo kupovinu jelki sa busenom, jer se pri tom ne ugrožava životna sredina i ne učestvuje se u bespravnoj seči stabala. Za sve posetioce obezbeđen je čaj, a najmlađe će sigurno obradovati Deda Mraz koji će deliti slatkiše.

Turistička organizacija opštine Temerin najavljuje šesti po redu događaj „NOĆ KUPOVINE”, koji će se održati u subotu 22. decembra 2018. godine.

Posetioci mogu da očekuju popuste, poklone, zanimljive akcije koje će obezbediti brojni butici i robne kuće u samom centru Temerina. Radno vreme svih objekata koji učestvuju u „Noći kupovine“ biće produženo do 22 časa.

U samom centru Temerina istog dana biće postavljen „Novogodišnji mini vašar”, na kom će biti prodajni štandovi sa novogodišnjim drangulijama i proizvodima domaće radinosti.

U večernjim časovima Društvo prijatelja bašte i vinari naše opštine promovisaće predstojeći Januarski sajam vina i deliti kuvano vino posetiocima u centru Temerina.

Autor: explorenovisad.rs