Novo Novo naselje: Gradi se ekskluzivni kompleks – Park Novi Residence sa 466 stanova

share on:

Na ekskluzivnoj lokaciji na Novom naselju, neposredno uz budući park, počeli su radovi na gradnji stambeno-poslovnog kompleksa koji bi trebalo da budu završeni u naredne dve godine.

Kako saznaje 021, reč je o trenutno najvećoj pojedinačnoj građevinskoj investiciji u Vojvodini, a kompletna vrednost radova procenjena je na 37 miliona evra.

Na parceli od bezmalo 10.000 kvadrata biće izgrađeno 466 stanova, a unutar kompleksa nalaziće se podzemna garaža na dva sprata sa 529 parking mesta

U pitanju su sedmospratnice, gde je prvih šest spratova rezervisano za stanove, dok su penthausi na poslednjem, sedmom spratu.

Kompleks pod nazivom “Park Novi Residence” nalazi se na ekskluzivnoj lokaciji, sa jedne strane će se nalaziti park koji bi trebalo da bude gotov do kraja godine, nešto kasnije dijagonalno od kompleksa biće sagrađena nova škola. Kako saznaje 021, stara pruga koja vodi do Ranžirne stanice takođe će uskoro biti uklonjena, a na njenom mestu biće izgrađena ulica, paralelno sa Bulevarom Evrope, odakle se za nekoliko minuta izlazi na auto-put.

Za više informaija posetite 021.rs

Izvor: 021.rs

Foto: 021.rs

 

Prijavite se na turu „Tajne Petrovaradinske tvrđave“ (7.jun) klikom OVDE