Ponovo smo posetili najposećeniji štand na Najlon pijaci

share on:

Ponovo smo posetili čuveni štand na najlon pijaci zbog kojeg Novosađanke ne mogu dočekati vikend kako bi se opremile najkvalitetnijim najlonkama i čarapama.

Od petka do nedelje ujutru traje ova euforija za čarapama sa najlon Pijace. Ono što je najzanimljivije jeste to da je najveća guzva zapravo ispred ulaza na pijacu jer se upravo tu nalazi čuveni štand sa veoma povoljnim čarapama i najlonkama italijanskog kvaliteta. Zapravo ogroman broj Novosađanki dolazi na najlon samo zbog ovog štanda kako bi sebe i svoje najmilije opskrbile ovim neophodnim odevnim predmetima.

Dobro de, dolaze i zbog vrućih pogačica koje su svakako deo čuvene priče sa Najlon pijace.

U svakom slučaju neizostavan deo „Najlon vikend shoping-a“ svakako je štand sa čarapama koji se nalazi na samom ulazu ove pijace iz Temerinske ulice. Na ovom štandu pored velikog asortimana ženskih čarapa možete naći i širok spektar muških i dečijih čarapa po jednako povoljnim cenama.

 

Takođe ono što ovaj štand čini još zanimljivijim jeste i ponuda „neobičnih“ čarapa, odnosno čarapa koje su prigodne za maskembale i druge tematske događaje kao i veliki asortiman ukrasnih kesa.

Imali smo prilike da popričamo sa vlasnikom Željkom, koji ističe da firma posluje već 10 godina.

Bavi se uvozom svih renomiranih proizvođača ženskih italijanskih čarapa. 

Primarno se bave veleprodajom i maloprodajom ženskih čarapa. U njihovim prodajnom asortimanu nalaze se ženske hulahopke od likre 15 DEN do 70 den, ženske dokolenice, nazuvice, soknečarape za haltere, samodržeće čarapepush-up hulahopkemicrofiber hulahopke do 300 den, pamučne hulahopkedezenirane hulahopke itd.

Željko poziva sve zainteresovane saradnike , koji su zainteresovani za saradnju da ga kontaktiraju na telefon 063-874-97-32 .

Više informacija, možete pronaći i na njihovoj interent prezentaciji : prodajacarapa.com

Mi smo bili, videli i odabrali, a sad je red na vas. Čarape po svom ukusu možete odabrati svakog petka, subote i nedelje u periodu od 7 do 14 časova.  

Autor: explorenovisad.rs

Reklamni tekst