SkinLab novo omiljeno mesto Novosađana

share on:

Redakcija Explore-a vam predstavlja SkinLab beauty centar. U pitanju je novi estetsko-kozmetički salon specijalizovan za laserske tretmane.

SkinLab nudi laserske tretmane lica i to: uklanjanje ožiljaka, akni, kapilara, ožiljaka od akni; lasersko podmlađivanje lica, lasersko uklanjanje tetovaža kao i lasersku epilaciju za muškarce i žene.

Ovaj fenomenalni salon  u ponudi ima još jedan laserski tretman lica, najnoviji na tržištu, a to je karbonski piling koji ne prestaje da oduševljava, a za osmeh kakav ste oduvek želeli tu je i  lasersko izbelijvanje zuba.

Pored laserskih tretmana, u ponudi su vam i anticelulit programi, kao što su kavitacija, RTL tretmani, vacuslim48, anticelulit masaže. Da bi ponuda bila kompletna tu je  i relax masaža koja se obavlja u sobi sa mandalom. Ova masaža, mandala i muzika su pravi izbor za opuštanje vašeg uma i tela – probali smo i deluje, verujte nam na reč.

Čitav salon organizovan je tako da klijenti mogu da uživaju u različitim tretmanima, pored prethodno navedenih u ponudi su i pedikir, depilacija kao i sasvim nova metoda uvijanja trepavica posle koje one  postaju gušće i duže – takozvani Lash Lift.

 

Takođe, u ponudi vam je i tretman lica ultrazvučnom spatulom uz serume koji se biraju na osnovu vaše kože. Kozmetički preparati koji se koriste prilikom ovog tretmana su sa Tajlanda, prirodni su, puni vitamina i minerala koji pozitivno utiču na vašu kožu. U odličnoj atmosferi, prijatnom ambijentu, ljubazan i nasmejan tim SkinLaba će se pobrinuti za vaše lice i telo, pružiti vam dodatne informacije o tretmanima uz šoljicu kafe.

Misija ovog salona jeste da svaki klijent izađe zadovoljan jer su im pozitivne povratne informacije veoma važne. Upravo iz tih razloga se trude oko svakog klijenta i pružaju savete o  tretmanima. Oprema sa kojom rade je nove generacije svetskih tehnologija, ambijent je prijatan i osvetljen, muzika je tu da vas opusti,  a osoblje je uvek nasmejano i ljubazno – sve ovo čini Skin Lab jedinstvenim salonom koji morate posetiti. Mi smo bili i uverili se u kvalitet i jedinstvenost ovog salona, sada je red na vas.

Autor: explorenovisad.rs