Skroz dobra cena za putovanje u Budimpeštu

share on:

Dragi sugrađani predstavljamo Vam jednodnevni izlet u Budimpeštu turističke agencije Putokaz 021 iz Novog Sada.

Putokaz o21 je napravio fantastičnu božićnu turu u Peštu sa posetom svih bitnih znamenitosti,a ono što je nama najviše zapalo za oči jeste poseta božićnom vašaru na trugu Vorošmarti. 

Pored božićnog vašara postoji mogućnost organizovanja fakultativnog krstarenja Dunavom i razgledanje grada sa reke  , što je još jedna sjajna stvar za sve koji se odluče za ovaj izlet.

Predlažemo da pogledate i sami program puta:

Polazak za Budimpeštu u ranim jutarnjim časovima.

Po dolasku sledi panoramski obilazak grada:Nepliget park mesto gde su se nekada izmedju dva svetska rata održavane trke formule, zatim stadion Ferenc Puškaš I dolazak na Trg Heroja. Kratko zadržavanje na ovom monumentalnom istorijskom zdanju radi slikanja I nastavak šetnje do Vajdahunjadi dvorca gde se obilazi I čuveni spomenik Anonimusa.

Povratak u autobus i nastavak vožnja kroz najlepši bulevar u Budimpešti (Andraši bulevar). Upoznajemo se sa građevinama poput Opere, Bazilike Sv. Ištvana, I na kraju prelazimo preko prvog kamenog mosta na Dunavu, Lančani mostom. Odlazimo na Budimsku stranu,stižemo do tvrdjave odakle krećemo pešice da se upoznajemo sa građevinama I istorijom grada: Ribarski bastion, Crkva Matije Korvina, spomenik Andraši Hadiku, Šandor plata I sam dvorac.

Po završetku obilaska slobodno vreme za idividualne aktivnosti ili šetnju Vaci ulicom i poseta božićnom vašaru na trugu Vorošmarti. U poslepodnevnim časovima mogućnost organizovanja fakultativnog izletakrstarenje Dunavom (10e) i razgledanje grada sa reke.

Polazak za Novi Sad u večernjim časovima.

Cena ovog izleta je više nego prihvatljiva i ona iznosi 2700 dinara.

Imajući u vidu da je samo prevoz do Budimpšte vozom 26 eura u slobodnoj režiji , onda je ova cena više nego odlična, pogotovo što je u cenu uključena i usluga licenciranog turističkog vodiča kao i prevoz autobusom visoke klase.

Svi zainteresovani mogu da se prijave na telefone:  021/30-13-457 ILI 060/477-14-47

Izlet je zakazan za 25.novembar.

Iskoristite ovu sjajnu priliku za putovanje, jer broj mesta je ograničen.

Autor: exploenovisad.rs