Sože Beauty – Negovano telo i lice tokom cele godine

share on:

Kako će leto uskoro da ostane za nama, tako će jesen i hladna zima brzo da nam dođu u susret, što znači da je neophodno da kožu lica i tela pripremimo za predstojeći prelazni period. Štaviše, ukoliko ste imali to zadovoljstvo da putujete na more, ili možda u neke hladnije krajeve, pa ste se vratili u naše krajeve vaša koža zasigurno žudi za kvalitetnom negom i tretmanima. Na Vašu, a i našu sreću, Novi Sad može da Vam ponudi vrhunske tretmane nege kože lica i tela, a zahvaljujući našoj sugrađanki Nataši Ristić,  saznali smo gde vašoj koži možete obezbediti neophodnu negu od “glave do pete”.

Sože beauty – Natašino iskustvo i preporuke

 „Nakon što sam nekoliko meseci provela putujući izvan granica Srbije, nisam imala mnogo vremena da se posvetim detaljnoj nezi kože lica“, priča Nataša. „Iako sam vodila računa da nikada ne idem na spavanje sa šminkom na licu, i bez obzira što sam koristila raznorazne popularne sheet maske i ostale „brzinske“ tretmane, moja koža je vremenom počela da gubi svoj sjaj i znala sam da isključivo profesionalni tretman u kozmetičkom salonu može da je spasi,“ nastavlja Nataša.

“Po preporuci moje drugarice iz detinjstva, čula sam da postoji neko ko može da mi pomogne da svojoj koži vratim stari sjaja i da sav umor sa mog lica nestane kao dlanom o dlan. Nakon pretrage po internetu, čitanja foruma, pregleda snimaka i jednostavno čitanja review-a  odlučila sam. To je to, nije moja drugarica jedina koja ih hvali, želim i sama da se uverim u efikasnost njihovih tretmana. Zakazala sam svoj termin i došla. Osim što me je ambijent, koji je totalno drugačiji od svega što sam do sada videla, oduševio čim sam kročila u Sože beauty, salon je odisao i nekom neopisivo dobrom energijom. Želela sam tretman, a oni su znali šta i kako. Zanimljivo i drugačije kod njih je to, što se oni bave isključivo negom lica i tela, što odaje sigurnost da će posao biti obavljen kako treba. Tretmane rade nemačkom Babor kozmetikom i svi tretmani i lica i tela, rade se po Babor protokolima.“

Ono što je posebno privuklo Natašinu pažnju, jeste laserska epilacija o kojoj je dugo razmišljala, ali se nikako nije odvažila da je uradi, sve dok nije upoznala ljubazno i iskusno osoblje ovog simpatičnog novosadskog salona lepote. „Interesantno je“, napominje Nataša, „ i to što u Sože-u možete čuti jasno i otvoreno šta je to što možete očekivati od epilacije, koliko traje, kad se ponavlja i kako izgleda sam tretman“.

Mlada vlasnica, ali školovana za svoj posao, upoznala je Natašu sa samim tokom tretmana, objasnila kako će da izgleda i uputila je u redovne rituale svakodnevne nege. „Dala mi je i par korisnih saveta i trikova, kako bi moja koža uvek izgledala fantastično, s obzirom da je veoma osetljiva. Nakon što mi je objasnila značaj i ulogu svih tretmana, uverila sam se da je Ženja potpuno zaljubljena u svoj posao, što mi je ulilo još veću sigurnost u rad ovog salona,“ sa oduševljenjem priča Nataša.

Nataša je o svakom tretmanu koji ju je interesovao bez ikakvih problema dobila jasnu sliku kako izgleda, ali i kako ona treba da se ophodim nakon izvedenog tretmana. S obzirom na jesen koja nam dolazi, Ženja je izdvojila posebno interesantan tretman, čije vreme kako ona kaže upravo dolazi, a radi se o tretmanu koji veoma uspešno uklanja ožiljke, hiperpigmentacije, skuplja pore, ujednačava ten i fantastično podmlađuje kožu. „Moram vam reći, i drugarica i ja jedva čekamo da probamo taj dermapen,“ sa nestrpljenjem navodi Nataša.

U Sože beauty studiju lepote, možete uživati u tretmanima čišćenja lica, različitim lifting tretmanima, hidrataciji, mikrodermoabraziji, tretmanima za oblikovanje tela, masažama i epilaciji. „Videla sam odličan aparat, contour touch koji je tri u jednom. Uklanja celulit, zateže telo i smanjuje obim. Ženja kaže, ko ga je probao, zaljubio se i u njega i rezultate koje daje. Konačno sam našla tretman za sebe, za sledeću sezonu, i jedva čekam da ga preporučim svim svojim drugaricama,“ oduševljeno kaže Nataša. S obzirom da je Sože beauty jedan od onih koji svojim klijentima pruža uvek nešto novo, od jeseni možete očekivati pregršt novina. „Ženja mi je spomenula nekoliko noviteta koji stižu na jesen, kao što su fantastični hemijski pilinzi, kiseonik aparat i još mnogo toga. Meni zvuči sjajno, pa sam ujedno iskoristila priliku da zakažem svoj sledeći termin među prvima,“ završava Nataša.

Uzgred, fenomenalna stvar je što je Sože beauty Babor kutak, u kom možete izabrati proizvode za kućnu negu. Ako niste sigurni šta je ono što Vam je neophodno, imate mogućnost da uradite dijagnostiku lica i na osnovu dobijene analize, uzmete pravi proizvod za negu svog lica. Kakva odlična mogućnost, zar ne? Ne morate da lutate i tumarate gradom u potrazi za mnogobrojnim preparatima, i da brinete da li ćete napraviti pravi izbor. Sve što je neophodno jeste da se uputite pravo u Sože beauty i svi vaši problemi sa kožom nestaju za čas.

Sada ste vi na potezu

Nakon Natašinog sjajnog iskustva sa tretmanima koje Sože beauty ima u svojoj ponudi, jedino što možemo da kažemo je da ovaj novosadski salon zaista jeste mesto koje ne smete da zaobiđete. Ne samo da ćete dobiti vrhunsku uslugu, već će poseta ovom salonu lepote biti najbolje iskorišćeno vreme koje odvajate za sebe. Bilo da vam je neophodan tretman čišćenja lica, epilacija, lifting ili neki drugi tretman lica i tela, ljubazno osoblje Sože beauty salona će se postarati da nakon vašeg tretmana budete nasmejani i potpuno zadovoljni učinkom istog. Ukoliko želite da saznate nešto više o samim tretmanima i svemu što vas zanima, posetite Fejsbuk stranicu ili veb sajt Sože beauty salona lepote.

 

 

Autor:explorenovisad.rs